Selectați pagina

România: Parlamentarii refuză să se vaccineze, însă impun vaccinarea obligatorie restului populaţiei

România: Parlamentarii refuză să se vaccineze, însă impun vaccinarea obligatorie restului populaţiei

Vaccinarea devine obligatorie în România! Virusul din China a înclinat balanța pentru Parlament, titrează evz.ro . Sa ne amintim insa ce-au facut acum citiva ani in urma, cand votasera prima data legea vaccinarii obligatorii.

In Parlament venisera fete frumoase cu seringi contra gripei. Ba vaccinarea mai era si moca. Ideea era ca alesii neamului sa se buluceasca la “imunizare”, pentru a da un bun exemplu gloatei.

Iata ce se putea citi la REPORTAJ / Câți aleși s-au vaccinat gratuit la Parlament de pe Libertatea, din 14 noiembrie 2017:

Comisia pentru sănătate a Camerei Deputaţilor, în colaborare cu Asociaţia Pro Imunizare a organizat la Palatul Parlamentului o campanie de vaccinare antigripală gratuită, în perioada 13 – 15 noiembrie.

Un cabinet mobil a fost instalat chiar pe holul sălii de plen, în fața biroului lui Liviu Dragnea. Primele două zile de campanie nu au adus mulți deputați la vaccinare. În prima zi au ajuns la cabinet doar 10 parlamentari, iar mulți au cerut doar pliante, refuzând să facă vaccinul. Marți, activitatea medicilor a fost mai eficientă. 50 de parlamentari și-au făcut vaccinul antigrupal și au promis că îi vor convinge și pe colegi.

Dar colegii nu s-au bulucit. Iata ce putem citi la Șocant! Parlamentarii nu vor imunitate…în fața gripei de pe Telegraf, din 19 noiembrie 2017:

Parlamentarii sunt din nou privilegiați. Li s-a oferit posibilitatea să se vaccineze împotriva gripei, dar aleșii neamului refuză.

Dacă Nicușor Dan crede că este suficient de sănătos să nu aibă nevoie de vaccin, alții preferă tratamentele naturiste și remediile băbești: usturoi și ghimbir.

Sunt 329 de deputati si 136 de senatori, deci 465 de parlamentari in total:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_legislative_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia,_2016

Totusi, cativa au tinut musai sa faca propaganda vaccinarii, unul dintre ei fiind deputatul PNL de Alba, Corneliu Olaru, printre primii injectati. Imaginea sa a aparut in toate stirile despre acel eveniment de la Parlament:

Foto: https://www.libertatea.ro/stiri/cati-alesi-s-au-vaccinat-gratuit-parlament-2040257

Nu stiu daca din cauza acelui vaccin sau pentru ca i-a dat bunul Dumnezeu un semn sa nu mai faca propaganda vaccinarii obligatorii, insa iata cum arata acelasi deputat nu dupa multa vreme (foto dreapta):

Foto: http://mesageruldealba.ro/2019/10/11/cine-este-deputatul-pnl-care-a-venit-sa-voteze-motiunea-de-cenzura-desi-este-grav-bolnav/

Sursa: blogul Saccsiv

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.