Selectați pagina

România. Părinții ies în stradă: “Nu ne mai este frică de nimic, riscăm orice – totul până la copiii noștri!”

România. Părinții ies în stradă: “Nu ne mai este frică de nimic, riscăm orice – totul până la copiii noștri!”

Încet, încet lumea s-a prins de mascarada pandemiei și își cere răspicat dreptul la libera respirație și contact fizic, mai cu seamă pentru copii.

Postare preluată de pe Facebook, grupul “Mămici din Buzău”

Ce scrie un profesor de la un Colegiu National dintr-un municipu reședință de județ:

Am predat azi 3 ore în condițiile împuse. Așa cum m-am așteptat, e un dezastru. Elevii sunt timorați, apatici, vorbesc aproape în șoaptă, nu se înțelege nimic de la jumătatea clasei spre spate.

Le-am spus să vorbească mai tare, dar nu pot, fluxul de aer e mai mare și li se umezește masca. Nu le văd fețele și nu pot intui dacă înțeleg, se pierde timp întrebându-i pe fiecare.  Atmosfera e sinistră, liniște totală pe coridoare, din clase nu se aude nimic chiar dacă unii țin ușile deschise.

N-au voie să iasă în curte, n-au voie să aibă pachețele cu mâncare, n-au voie să stea pe coridor. Doar să meargă la toaletă pe rând fără să se intersecteze. N-au voie să formeze grupuri.  Totul e o combinație între pușcărie și spital psihiatric.

E o crimă! Dacă mai ține 6 luni teroarea asta , copii sunt terminați psihic. Întârzierea intelectuală ar mai putea fi recuperată dar consecințele psihice vor fi incalculabile.  Am încercat să le dau încredere, să înțeleagă că trebuie să reziste în orice condiții, că nu e vina lor etc.

Abia s-a zărit câte o mică stălucire în ochii unora sau îngrijorare la alții. Îi știu de anul trecut, nu sunt dintre cei spălați pe creier.  Să sperăm doar că ,,orice minune ține trei zile.

În capitală, vor avea loc Sâmbătă 19 Septembrie, două proteste – participați?

Și cel de-al II-lea:

Mai multe detalii aici: https://www.incorectpolitic.com/parintii-ies-in-strada-nu-ne-mai-este-teama-riscam-orice-jos-labele-de-pe-copiii-nostri-totul-pana-la-copiii-nostri/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *