Mai erau necesare cateva semnaturi pina sa ajunga la 30000.

Mesaj de pe un grup al unei reţele de socializare:

ADEVARUL DOARE! Romanii NU vor sa fie vaccinati obligatoriu! Ne-ati servit-o la fileu si acum ne dezactivati petitia! Trimiteti emailuri la declic sa reactiveze petitia! [email protected]

Semnati si aceasta petite:

https://www.change.org/p/camera-deputatilor-romania-stop-obligativitatii-vaccinarii

La alte petitii NU avem acces!

Mesajul dlui Mihai-Silviu Chirilă:

Pe acest site am semnat eu acum doua zile o petitie online contra vaccinarii obligatorii.

La data la care am semnat-o eu, erau deja stranse mi se pare vreo 30.000 de semnaturi.

Cititi ce scrie pe site intre timp.

Oare asa se legiferează in probleme de care depinde viata noastra, imunitatea noastra medicala?

Daca aceasta lege va trece, propun tuturor celor care in Romania vor sa nu existe obligativitatea vaccinarii sa ne unim și:

  1. sa incercam sa sesizam Avocatul Poporului, care sa atace legea la CCR,
  2. in cazul in care Avocatul Poporului e in tabara celor ce cred ca vaccinarea obligatorie va elimina coronavirusul si toate bolile de pe pamant, sa strangem numarul legal de semnaturi, 100.000, pentru a depune in Parlament o initiativa legislativa menita sa abroge aceasta lege neconstitutionala.
  3. sa le amintim si intr-un caz si in altul parlamentarilor ca ne vedem la vot de doua ori anul acesta si ca s-ar putea ca si voturile noastre sa conteze pentru supravietuirea lor politica.
  4. sa incercam sa transmitem mesaje, pe Facebook, pe email liderilor politici ai PSD in care sa le explicam ca aceasta initiativa parlamentara nu se poate adopta doar pentru ca exista o contaminare cu coronavirus, sau pentru ca PSD vrea sa para ca face ceva pentru romani, ca sa le castige increderea.

Eu inteleg ca s-a intors in PSD domnul Tudose, care a avut ca program de guvernare o singura idee, vaccinarea obligatorie, dar nu inseamna ca trebuie sa renuntam noi la drepturile noastre civice pentru a-și vedea domnul Tudose si probabil sistemul farmaceutic mondial visul cu ochii.

Vedeti ca politicienii au pagini de Facebook, ca acum totul e pe Facebook, tara insasi se conduce pe Facebook, scrieti-le, folosind un limbaj decent, civilizat, din care sa vada ca suntem oameni seriosi, nu suntem de tipul rezist si tefele.