Ministra ShhaidehMai au puțin și își iau țara înapoi…

PLEACĂ AI NOȘTRI, VIN AI NOȘTRI! NOI ÎN LANȚURI, TOT CA PROȘTII!

Marius Albin Marinescu:„Creste colectia de nume alogene la conducerea Romaniei: Iohannis, Hellvig, Kovesi, Arafat si acum Shhaideh.
Mai apartine Romania romanilor?”

„Sevil Shhaideh are 50 de ani şi este fina lui Liviu Dragnea, dar şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicușor Constantinescu. Ea a fost director al Direcţiei Sisteme Informatice din Consiliul Judeţean Constanţa în perioada 1993-2007, apoi, până în 2012, a condus Direcţia Proiecte din CJ Constanţa.”

Sevil Shhaideh a depus jurământul, cu mâna pe Constituție și pe Coran, la Palatul Cotroceni, pentru funcția de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, la ora 17.00, în prezența lui Klaus Iohannis, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu și Valeriu Zgonea,  dar și a unor membri ai Guvernului. Președintele Iohannis i-a transmis că preia un minister greu, i-a urat mult succes, adăugând că este de mulți ani în minister și cunoaște și problemele, și soluțiile.

După ce noul ministru a depus jurămâtul, Klaus Iohannis a precizat: ”Doamna ministru, în primul rând, vă doresc mult succes în această nouă poziție, preluați un minister greu, dar sunteți de mai mulți ani în minister, cunoașteți și problemele, și soluțiile. Vă doresc un mandat de succes”, a spus șeful statului.

Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri, 20 mai, decretul de vacantare a funcției de ministru al Dezvoltării, dar și decretul de numire a lui Sevil Shhaideh, în funcția menționată. 

”Decret pentru constatarea vacanţei unei funcții de membru al Guvernului. Se ia act de demisia domnului Nicolae-Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului;

Decret pentru numirea unui membru al Guvernului. Se numeşte în funcţia de membru al Guvernului doamna Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice”, se arată în comunicatul Adminitrației Prezidențiale.

Un ateu declarat si militant propus la sefia Institutului Cultural Roman. Iulian Tanase este propus de PNL.

Iulian Tanase se invarte in zona neagra a ateismului din Romania. Fost jurnalist la „Catavencii”, „Kamikaze”, „Radio Guerilla” adica ONG-uri, Soros, activism civic…that thing. Ce facem dam cultura romaneasca pe mana acestor indivizi imorali si anticrestini? Peste tot in pozitii cheie vad oameni cu burse Soros si Open Society Foundation, CV-uri ce contin „Academia Catavencu” gen Moise Guran si neobolsevici in presa. Societatea romaneasca se transforma. In pozitii cheie intra tot felul de indivizi cu o viziune anticlericala si anticrestina, ateista.

Sursa: realitatea.net