Decidenții care au dat ordonanțe militare ce se aplică populației civile nu sunt creștini!

A fi creștin înseamnă a crede în Dumnezeu Cel în 3 Ipostasuri: Tatal,Fiul și Duhul Sfânt. Raed Arafat este musulman și crede în Alah și ”profetul” Mohamed. Nicidecum în Sfânta Treime-Dumnezeu cel adevărat! Președintele Iohanis aparține cultului evanghelic luteran. Nu are nici o treabă cu credința predată oamenilor de către Mântuitorul Hristos acum 2000 de ani. Ca să ne convingem, iată câteva scurte aspecte ale credinței lutherane:

-Pe la annul 1500 Martin Luther promova ideea că simpla acceptare a meritelor lui Hristos, asigură mântuirea credinciosului. Pocăința nu există sau nu are vreun rol în mantuirea oamenilor. De ce? Fiindcă așa a decis Martin Luther, idolul președintelui Iohannis.

-Luther nega caracterul sacramental al Bisericii , din cele șapte Taine, numai trei admițând: Botezul, Euharistia și într-o oarecare măsură Pocăința, care puteau fi dovedite ca fiind instituite de Hristos. Celelalte erau socotite ceremonii pioase adăugate de oameni.

-El ataca teologia papistașilor prin faptul că afirma că toți credincioșii sunt preoți ca rezultat al credinței lor personale în Hristos. Subiectele în dispută erau clarificate prin aceste atacuri ale lui Luther împotriva ierarhiei, a Tainelor și a întregii teologii catolice, dar și prin chemarea lui la reformă națională. El a câștigat nobilimea de partea sa.

Martin Luther era un dușman declarant la instituței papale. La București in 2019 președintele Iohannis l-a primit pe papa Francisc ca pe un ”Sfânt Părinte”. Practic președintele Iohannis nu ține cont și nu repectă nici ereziile elaborate de Martin Luther , erezii care stau la baza religiei lui. Atunci cum ar putea acest președinte să ia o decizie sănătoasă pentru noi în ceea ce privește relația dintre om și Dumnezeu?

Președintele Iohannis și subsecretarul de stat Arafat , niciunul dintre ei necunoscând pe Dumnezeu vreodată, decid că România, declarată țară ortodoxă, să nu participe la Slujbele Bisericii , la Liturghie sau la Sfintele Paști. Aceștia și ateii dimpreună cu ei, neințelegând că la Sfânta Litughie se coboară Însuși Hristos Dumnezeu în Sfântul Potir, afirmă că ne putem infecta prin Împărtățirea cu Hristos sau prin participarea la Sfânta Liturghie.

Practic un eretic și un păgân își impun erezia și păgânismul asupra poporului ortodox! Așa se traduc acele ordonanțe anticreștine pe care le-au impus românilor!

Decid să închidă bisericile și să țină deschise spitalele, băncile și farmaciile. Consideră că la spitale se vindecă oamenii de COVID19 iar la biserică se infectează cu coronavirus.

Dar să vedem ce se întâmplă de fapt în aceste zile în spitalele unde se tratează, chipurile, infecția cu COVID19.

  1. Ambulanțierii care lucrează pe Ambulanță sunt infectați cu COVID19!!

 Situaţie critică la Serviciul de Ambulanţă Suceava. Un angajat a murit, 45 s-au îmbolnăvit de COVID-19 și alţi 17 sunt în izolare la domiciliu şi aşteaptă rezultatele testelor. Primele cazuri au apărut în urmă cu două săptămâni. Angajaţii de la Ambulanţă spun însă că situaţia a fost ignorată de conducerea Serviciului de Ambulanţă, iar angajații au fost trimiși în misiuni, deşi exista suspiciunea că sunt infectaţi. Un angajat infectat cu COVID-19 de la Serviciul de Ambulanţă Suceava a povestit pentru Digi24 că a fost sunat de colegul care a murit, în ziua în care i s-a făcut rău, și acesta i-a spus că fusese trimis la cinci intervenții cu același combinezon:

„O colegă era în spital prima şi eu am fost al doilea. Şi colegul care a murit ieri m-a sunat în ziua în care i s-a făcut rău la serviciu: Tu cum te simţi, că eu, uite, nu mai pot. Ăştia m-au trimis la cinci solicitări cu acelaşi combinezon. Zic: cum aşa? Au zis să nu mă mai dezbrac, că sunt încă patru cazuri pe masă şi trebuie să mă duc după ele. Nu te mai dezbrăca! Şi zic: maşina când ai dezinfectat-o? Păi după al cincilea caz”, a povestit angajatul de la Ambulanța Suceava.

El a explicat și care i-au fost primele simptome de Covid-19:  „Eu nu m-am testat la serviciu. Eu nu am făcut testul la serviciu ca să ştiu că-s bolnav. Eu am ieşit într-o joi din tura de noapte şi au început să mă doară ochii. Am simţit o durere de ochi. Şi am zis poate e după tura de noapte, oboseala, poate e o formă uşoară de răceală, o să treacă. A doua zi s-a accentuat, cu frisoane, cu de toate. Am văzut că mă simt aşa de rău, zic să mergem să fac de gripă. Mă duc, fac de gripă analizele, negativ. Îi spun soţiei: Hai, dacă tot suntem aici, la un kilometru, hai, pe jos, să mergem până la Infecţioase, să facem un test de coronavirus. Am făcut testul şi zice: astăzi au plecat la Iaşi testele, de acum, mâine, sâmbătă. Eu merg acasă, zic. Stau să aştept testul.

Deci marţi, cu două săptămâni în urmă mi-a venit testul. Am sunat la Ambulanţă, cum se fac procedurile. Am anunţat, sunt pozitiv. Aşteaptă că o să-ţi trimitem o salvare să vii la spital”.

Angajatul de la Ambulanța Suceava face acuzații grave. El susține că sunt angajaţi pozitivi la coronavirus care au fost chemați la lucru: „Sunt angajați pe care i-a chemat la lucru şi ei sunt pozitivi. Sunt care lucrează pozitivi. Le-am spus: voi sunteţi caz penal fraţilor, ce faceţi voi? M-am interesat, la Bucureşti, a zis că până nu dă DSP verdict că trebuie să mergi la serviciu, că eşti negativ, în regulă, nu, nu … poate să te cheme naiba la serviciu.

Un coleg m-a sunat de acasă, ambulanţier, ieri sau alaltăieri. Mă cheamă la serviciu directorul medical, m-a sunat şi noroc, zice: doamna doctor, dar eu sunt în perioada de două săptămâni, n-am terminat-o. Doar ştiţi că-s pozitiv. Cu o zi înainte, zice el, m-a sunat poliţia. Zice: tu eşti cutare, ai grijă că nu ai voie să ieşi din casă, că te legăm. A doua zi au venit gardienii publici şi l-au căutat, la balcon l-au pus să iasă. Şi după ce i-a spus: doamna doctor, eu nu pot veni la lucru că poliţia uite aşa mi-a spus, că nu am voie să ies din casă. Păi, atunci stai în casă. 

De lunea trecută, când a venit DSP şi au făcut testările până vineri, când au venit rezultatele, aceşti angajaţi au fost la serviciu. Unii dintre ei au stat printre noi, printre colegi. Au plecat de la serviciu când le-a venit mesaj. Erau pe maşini lucrau şi le-a venit mesaj de la DSP: sunteţi pozitiv. Mergeau la conducere şi spuneau: mi-a venit mesaj, sunt pozitiv. Bine, mergi acasă! Deci, ei nu au făcut nimic. Ne-au lăsat să lucrăm. Nu i-a interesat! Nu i-a interesat!

Nu au făcut nimic. Ne-au lăsat să mergem în teren. Păi, gândiţi-vă dumneavoastră, acei oameni, de luni când au fost testaţi, până vineri, când le-a venit răspunsul de la DSP, au mers în teren la solicitări, la bătrâni, pozitivi, că erau pozitivi, le-a venit mesajul că sunt pozitivi. Ei au mers în teren la alte cazuri. Puteai să te duci să dai virusul cuiva, să răspândeşti, unui bătrân. Fără să vrei, că tu nu ai ştiut. Pentru că conducerea nu te-a trimis acasă în izolare, te-a ţinut la serviciu.

De ce n-au făcut public? Au mers aşa, pe burtă.

S-a ajuns să moară un om, un coleg de-al nostru care a servit 25 de ani Serviciul de Ambulanţă!”, și-a încheiat mărturia, cu amărăciune, angajatul de la Ambulanța Suceava.

Păi cum rămâne cu spitalele care te vindecă??

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/ambulanta-suceava-marturii-socantetu-cum-te-simti-ca-eu-uite-nu-mai-pot-astia-m-au-trimis-la-5-solicitari-cu-acelasi-combinezon-1288895

2.Liderul de sindicat de la Ambulanța Suceava : Colegul nostru se temea să intre în spital, că acolo e dezastru.

Sursa: https://www.mediafax.ro/coronavirus/sindicalist-despre-ambulantierul-decedat-colegul-nostru-se-temea-sa-intre-in-spital-ca-acolo-e-dezastru-19056952

Mărturia este uluitoare: practic lucrătorii de pe ambulanțe nu apelează la serviciile Ambulanței atunci când ei se îmbolnăvesc, deoarece nu au încredere sistemul spitalicesc din Romania! Păi nu era vorba că spitalul ne vindecă? Păi dacă un lucrător de pe ambulanță,care lucrează de zeci de ani acolo, nu are încredere în capacitatea de vindecare în spital … noi ca pacienți ce trebuie să facem?Să îl credem pe cuvânt pe președinte și pe subsecretarul Arafat? Și dacă chemăm ambulanța pentru o altă problemă medical și de fapt ne infectăm de COVID19 de la asistenta de la ambulanță? Ne depagubește președintele? Ne garantează domnul Arafat că nu avem surprize?

3. Fără mâncare, fără medicamente, fără îngrijiri medicale.. de asta are parte un bătrân de 80 de ani, infectat cu coronavirus, internat la Spitalul Județean din Suceava, potrivit unei postări pe o rețea socială. 

”Te rog să faci publică situația bunicului meu care este lăsat să moară de foame la spitalul din Suceava. Rezistă foarte bine la coronavirus, plămânii lui luptă, dar moare de foame și de sete. Este imobilizat la pat și nicio asistentă nu vine să îi dea o gură de apă sau de mâncare. De asemenea, el are un tratament complex pentru inimă și alte afecțiuni, pe care de o săptămâni nu i l-a administrat nimeni. Repet, bunicul meu aproape a învins coronavirus la peste 80 de ani dar este lăsat să moară de foame în spital de cadrele medicale”.

”Într-o săptămână de când e internat la Suceava nu a venit niciun medic la el, noroc cu un domn din salon care, din umanitate, i-a mai dat să bea apă și câte o banană sau ce a mai avut și el. Acum acel domn a fost mutat în alt salon, de acum, bunicul meu chiar a rămas fără niciun ajutor, sortit morții. Nu pot să concep că în anul 2020 oamenii sunt lăsați să moară de foame, la propriu, într-un spital”, scrie în mesajul postat pe rețeaua socială.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/informatii-infioratoare-din-spitalul-suceava-este-lasat-sa-moara-de-foame-si-sete-564965.html

„Am fost internată, dar până a două zi seara nu am văzut niciun medic! O singură asistentă a venit plângând și spunea: Doamnă, nu mai putem. Nu mai putem, așa ceva nu se mai poate. Plâng și pentru dumneavoastră, plâng și pentru mine. Sunt singură pe întreg spitalul ăsta și n-am cui să-i spun. Toată lumea strigă după mine și avem o singură doamnă doctor, care e și la testări și la internări. Tot cu ea comunic dacă cuiva i se face mai rău decât este, să-mi spun ce pot să fac pentru fiecare. Iar eu nu mai pot. În următoarea seară o început să ne dea medicamentul ăsta, Kaletra, și aveam niște reacții foarte dureroase la stomac din cauza lui. Ca să fie completă toată problema nu primeam nici mâncare. Micul dejun n-a mai ajuns, într-o zi numai ceaiul, într-o zi deloc. Nu aveam nici măcar cu ce să luăm medicamentele și apa ni se termina. Nu au mai dat voie la nimeni de acasă să se apropie de spital, să ne aducă, absolut nimic. Nici hârtie igienică nu aveam la toaletă și boala asta aduce vomă, diaree, nu vreau să vă spun că trăgeam apa de la toaletă cu o sârmă”, a spus Pansela Bușcă, pacientă internată cu COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/marturia-sfasietoare-a-unei-paciente-cu-coronavirus-din-suceava-nu-aveam-nici-macar-cu-ce-sa-luam-medicamentele-1284734

4. Spitalele nu au echipamentele necesare:

Imagini surprinse la Serviciul de Ambulanță Suceava arată cât de gravă este situația în acest județ, unde un ambulanțier a murit deja după ce s-a infectat cu Covid-19.

Înregistrarea a fost realizată recent și arată cum sunt nevoite să lupte cu noul coronavirus cadrele medicale din Suceava.

Ambulanțierii au costume de protecție nepotrivite, care sunt prea mici și care trebuie ”ajustate” cu o bandă adezivă care este folosită de obicei în lucrările de construcții.

Directorul medical susține că nu este vina conducerii, deoarece costumele de protecție care au fost livrate sunt de o singură mărime, respectiv M, care, bineînțeles, nu este potrivită pentru toate cadrele medicale.

În prezent, situația rămâne gravă în Suceava, din cauza epidemiei de Covid-19. La spitalul județean, conducerea militară luptă să-l pună pe picoare, dar autoritățile sanitare locale par complet depășite de situație.

Sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/social/imagini-revoltatoare-un-ambulantier-din-suceava-are-costum-de-protectie-lipit-cu-banda-adeziva.html

Mai are sens să continuam ca să ne facem o idee despre ce riscuri ne așteaptă atunci când chemăm ambulanța oricare ar fi motivul? Sau dacă mergem la spital avem foarte multe șanse să ne infectăm cu acest nou coronavirus?

De ce Dumnezeu este scos din viața noastră de către autoritățile eretice , păgâne sau ateiste? Pentru că așa vrea președintele eretic? Neîncrederea pe care Iohannis o are în Atotputernicia Lui Dumnezeu ne este impusă și nouă , celor care mai avem o brumă de credință adevărată? Prin ordonanțe militare…prin frica insuflată prin mass-media, prin impresia lăsată de către autorități cum că ar avea situația sub control.. și prin amenzile mari(mai mari decăt în multe țări occidentale) pe care promit să ni le aplice atunci când nu ne supunem unor directive și ordine total nefolositoare și aberante cum ar fi inchisorile din spitale unde nu primești apa,nici mancare sau vreun tratament. În schimb primești o amendă dacă vrei să te împărtășești cu Hristos-Dumnezeu cel care a creat cerut și pămâmtul.

Dacă un ortodox mărturiseste ca Alah nu este Dumnezeu ci o invenție omenească și Martin Luther este un eretic , acel ortodox este catalogat drept fanatic, taliban și intolerant. Sfintții Părinți și Sinoadele Bisericii Ortodoxe arirmă acest lucru în esență. Dar dacă Iohannis și Arafat interzic ortodocșilor să participe la Sfânta Liturghie nu este nicio problemă. În ce lume trăim? Intoleranța păgânilor și a ereticilor este numită normalitate , iar mărturisirea adevărului de către ortodocși se cheamă intoleranță.

Aticol relatat de site-ul ortodoxos.ro: https://ortodoxos.ro/2020/04/08/vrem-spitale-nu-biserici