Selectați pagina

România: Din toamnă, fiecare cetățean își va putea plăti online taxele și impozitele

România: Din toamnă, fiecare cetățean își va putea plăti online taxele și impozitele

sclaviePremierul Dacian Cioloș a anunțat pe pagina sa de Facebook că din toamnă fiecare cetățean își va putea plăti online taxele și impozitele.

„Din toamnă, fiecare cetățean își va putea plăti online taxele și impozitele. Anunțul pentru achiziționarea serviciilor bancare privind plățile online cu cardul a fost lansat astăzi în SEAP, un pas important pe direcția debirocratizării și a simplificării relației dintre contribuabili și administrație”, a scris Dacian Cioloș în postarea pe rețeaua de socializare.

Șeful Guvernului spune în postare că între timp, plata cu cardul este funcțională la ghișeele ANAF din nouă județe, iar ministrul finanțelor publice, Anca Dragu va fi prezentă joi la Timișoara pentru a prezenta informații privind extinderea în țară a plății cu cardul în sediile ANAF.

„Ne continuăm hotărât drumul pe această direcție, pentru o administrație publică modernă și prietenoasă cu oamenii”, adaugă Dacian Cioloș.

Ma mir ca au inceput sa se miste si la noi lucrurile mai bine decat inainte. Cum de ati reusit asa performanta?

Postarea premierului a strâns în două ore peste 2.300 de like-uri pe Facebook și aproape 100 de comentarii. „Bravo. Este culmea ca oamenii să stea la coadă pentru a da bani la stat”, .„Cioloș forever”, „Tot ce face concret acest guvern este foarte bine. Să sperăm că va fi bine”, „Finalmente…!!! Mai puțină birocrație!”, „Respect Dacian Ciolos!!! Atât.”, sună mesajele lăsate la postarea premierulu.

Sursa: http://bucurion.info/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *