Selectați pagina

România. Cum arată catalogul electronic. Părinţii, informaţi prin SMS despre NOTE şi ABSENŢE

România. Cum arată catalogul electronic. Părinţii, informaţi prin SMS despre NOTE şi ABSENŢE

Robert NegoitaPărinţii şi elevii din şcolile din Sectorul 3 al Capitalei au făcut, luni, cunoştinţă cu catalogul electronic. Prin acest sistem, părinţii vor fi informaţi prin SMS ce note iau copiii la şcoală, dar şi când aceştia absentează.

Primii care beneficiază de această aplicaţie sunt cei din Sectorul 3 al Capitalei, unde este implementat programul pilot.

Aplicaţia denumită eCatalog este disponibilă în toate cele 70 de şcoli din sector, informează România TV

În prima zi de şcoală, primarul Robert Negoiţă le-a dat mai multe amănunte părinţilor despre acest program de ultimă generaţie care permite o monitorizare mai atentă a activităţii elevului, fără ca părintele să fie nevoit să se deplaseze la şcoală.

“Toate cadrele didactice au laptop, dotate de noi de primarie, si internet wireless in toate scolile. Era si pacat sa nu implementam catalogul digital. Adica in momentul in care vin si fac o mentiune in contul unui elev, sistemul genereaza SMS catre parinti. E normal să ştiţi dacă are vreo absenţă, asta înseamnă că nu e copilul la şcoală şi trebuie să începeţi să faceti demersuri să vedeti unfe se află”, le-a spus Robert Negoiţă părinţilor.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.