razboiul prostilor cu desteptiiCNCD, acuzat ca ii apara pe elevii puturosi si ii pedepseste pe copiii muncitori.

Reclamatia a fost depusa luni, 25.11.2013, ora 11:00, la Agentia Nationala a Functionarilor Publici, cu numarul de inregistrare 44734.

Domnule director,

Subsemnatul Giurgea Mihail Casian etc. etc., reclam urmatoarea situatie pe care o consider discriminatorie.

In data de 20 noiembrie, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a decis sa amendeze scoala nr. 81 din Bucuresti cu 1000 de lei, pentru ca scoala a organizat un concurs, prin care urma sa selecteze o clasa de matematica de elita.

Conform chiar comunicatului CNCD, concursul nu a fost organizat in mod necinstit. Deci participarea si castigarea concursului nu au fost conditionate de rasa, etnie, religie, sex, sau pozitie sociala. Scoala nu i-a favorizat pe romanii cu pielea alba, ortodocsi, baieti sau provenind din familii bogate. Singura conditie ca sa castigi concursul respectiv, era sa te pui cu burta pe cartea de matematica. Adica sa nu fii puturos.

Ceea ce a fost considerat de catre CNCD, in unanimitate, drept o discriminare.

Aceasta decizie mie se pare mie, insa, adevarata discriminare. Pentru ca implicatiile ei sunt absurde: ar insemna ca orice concurs ii “discrimineaza” pe cei care cad. Inseamna ca toti ar trebui sa primim, de la nastere, automat, toate diplomele (de la toate facultatile), fara sa mai dam niciodata nici o proba: pentru ca orice selectie devine discriminatorie.

Insasi existenta Academiei Romane este, in aceasta logica, cea mai grava discriminare: cum isi permit academicienii sa formeze un grup de elita si sa se considere mai destepti si mai presus decat noi, ceilalti? Ia sa-i egalizam si sa desfiintam Academia!

Chiar si in institutia dumneavoastra, posturile sunt ocupate prin concurs: ceea ce ii “discrimineaza” pe cei respinsi. De fapt, chiar si dumneavoastra, domnule director, banuiesc ca tot prin concurs ati fost numit (iar daca ati fost numit politic, asta nu simplifica situatia: ci, din contra, o agraveaza).

Decizia CNCD creeaza un precedent, prin care orice concurs si orice angajare pe baze profesionale corecte, poate fi de acum inainte pedepsita ca discriminare.

Pe scurt, CNCD i-a considerat discriminati pe elevii lenesi, de catre scoala. Eu ii consider discriminati pe elevii harnici, de catre CNCD. Iar decizia CNCD o consider profund comunista si periculoasa pentru Romania.

De aceea, in calitate de cetatean roman si de parinte, ma simt obligat sa depun aceasta reclamatie.

Data 25.11.2013 Semnatura

Amintim faptul că o şcoală din Bucuresti a fost amendată cu 1.000 de lei, pentru ca a incercat sa formeze o clasa de elita, prin concurs cinstit. Cine a amendat-o? Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării:

În cadrul Şcolii Generale nr. 81 din Bucureşti, a fost organizat un concurs pentru ca elevii de la profilul “Matematică” să fie împărţiţi în două clase, dintre care una de elită.

Unul dintre părinţii elevilor a făcut sesizare la CNCD, care a decis că organizarea concursului respctiv reprezintă discriminare şi să amendeze şcoala cu 1.000 de lei. Hotărârea a fost luată de Colegiul director al CNCD cu unanimitate de voturi.

Nici MAI nu a scăpat fără amendă

CNCD a amendat şi Ministerul Afacerilor Interne cu 1.000 de lei, pentru condiţionarea înscrierii la Şcoala de agenţi de poliţie din Câmpina în funcţie de înălţimea candidatului.

Pentru înscrierea la examenul de admitere candidaţii trebuie să aibă o înălţime minimă de 165 de centimetri – fetele – şi de 170 de centimetri – băieţii. Dosarul de înscriere se depune la inspectoratul de poliţie judeţean (IPJ) unde îşi are domiciliul candidatul.

O candidată din Argeş a făcut plângere la CNCD după ce a fost măsurată de mai multe ori, rezultatul fiind fie puţin sub, fie puţin peste limita de înălţime stabilită. Acest criteriu a fost aprobat prin ordin al ministrului de Interne.

Colegiul director al CNCD a stabilit că a condiţiona înscrierea la examenul de admitere la Şcoala de agenţi de poliţie din Câmpina în funcţie de înălţimea candidatului constituie o faptă de discriminare. Astfel, CNCD a decis să sancţioneze MAI şi IPJ Argeş cu câte o amendă de 1.000 de lei.

Sursa: http://www.digi24.ro/

Culmea comunismului: egalitatea in prostie, devenita lege in Romania.

Nu este evident ca daca legi ghiulele de fier, de gleznele unor alergatori buni, ca sa alerge la fel de incet ca aia schiopi (sa nu se simta jigniti, saracii), atunci tot grupul va alerga din ce in ce mai incet? Ba este!

Nu este evident ca o tara unde prostii sunt favorizati, ajunge ea insasi proasta si falimentara? Nu este evident ca prostii si incapabilii (pe care-i protejezi azi) vor ajunge, inevitabil, in functii de conducere maine? Ca vor lua spagi, vor fura si nu vor face nimic altceva, ca la altceva nu-i duce capul? Ba este!

Nu este evident ca in felul asta blochezi orice evolutie si stimulezi involutia? Ba este!

Este evident pentru oricine: in afara de socialisti. Sau comunisti, sau cum vreti sa le spuneti. Ca adevaratul lor nume oricum este altul: iubitori de cretinism si incompetenta. Iubitori de ratati. Iubitori de spagi si coruptie.

De asta am si zis, intotdeauna, ca nu trebuie discutat cu comunistii. De asta Capitalism pe Paine nu este si nu va fi NICIODATA vreun forum de discutii: pai cu cine sa mai discuti? Ei trebuie pur si simplu omorati. Indiferent cati sunt.

Si sunt!

Razboiul romano-roman.

In curand, cele doua Romanii (aia intreprinzatoare, producatoare de bani si taxe – si aia cersetoare, proasta si vaicarita) vor porni un razboi civil pe fata (ca neoficial deja a inceput). Si daca inca mai sunteti prin Romania, va trebui sa alegeti – sau vor alege altii pentru voi. In vreme de haos social, faliment de stat, revolte de strada, nu va da nimeni timp de gandire prea mult. Casti gura, nu stii clar ce vrei – esti mort!

E o crima sa omori atatia oameni? O fi: dar daca nu mor ei, moare Romania. Muriti voi si copiii vostri: aia din poza, aia destepti. Nu va faceti iluzia ca scapati, ca n-aveti sanse.

E, pur si simplu, care pe care. Aici s-a ajuns.

Sursa: http://capitalismpepaine.ro