Selectați pagina

România a devenit abatorul traficanţilor de copii şi organe, iar serviciile secrete și justiția rezist sunt instrumentele acestora!

România a devenit abatorul traficanţilor de copii şi organe, iar serviciile secrete și justiția rezist sunt instrumentele acestora!

STATUL MAFIOT TREBUIE DEMANTELAT!

Ancheta va fi mușamalizată, pentru că ițele ei duc la ușile unor înalți politicieni, oameni de afaceri, magistrați, procurori și ofițeri ai unor servicii secrete, atât români cât și străini. Așa se explică de ce STS nu a “putut localiza” apelul, deși are toate mijloacele tehnice să o facă, inclusiv acelea de a frauda alegerile.

De aceea procurorul s-a făcut că nu știe despre existența textului de lege care-i permitea să intre fără mandat și s-a făcut că cere un mandat care oricum nu era necesar. Iar după ce l-a obținut a mai tergiversat intrarea în locuința criminalului până la ora 06! Pentru a permite criminalulul să facă dispărut corpul ultimei victime. Căci fără corp nu poate fi acuzat de omor!

Rețeaua e mai dezvoltată decât cea din Lituania! Și cu ramificații internaționale mai ample și mai înalte. Criminalul nu va fi acuzat de omor. Este acuzat de viol și trafic de persoane, infracțiuni greu de probat. Și va scăpa cu o pedeapsă mică sau va fi “sinucis” în arest, depinde cum evoluează lucrurile.

Nu uitați că pedofilia, pornografia infantilă, înregistrările video cu violuri, torturi și ucideri de copii și traficul de organe de copii sunt la mare cinste pentru nababii mondiali. România a devenit abatorul acestor forțe, o colonie de extincție iar serviciile secrete și justiția rezist sunt instrumentele lor!

Alături de celelalte structuri mafiote ale statului, și STS protejează o rețea națională de pedofilie și trafic de organe ale minorilor, asemănătoare celei din Lituania, cu puternice ramificații politice interne și externe. Ăsta e adevărul. Sunt implicați și procurori și judecatori din rețeaua rezist.

Criminalul e doar un pion al rețelei și foarte probabil va fi lichidat în arest înainte de a apuca să spună ceva compromițător pentru mafioți.

Câteva argumente și teme de meditație…

1. STS a dat intenționat localizări greșite pentru că fata sunase la 112 de pe telefonul criminalului care e membru al rețelei.

2. Procurorul a tergiversat și apoi s-a opus cu intenție încercării poliției de a pătrunde în imobil, după de DOS a dat localizarea exactă, pentru a permite criminalului să facă dispărut corpul ultimei victime .

3. Criminalul nu a fost acuzat de către procuratura rezist de omor calificat, ci doar de viol si trafic de copii, pentru ultima infractiune neexistând probe, tocmai pentru a-l favoriza și a nu-i înrăutăți situația judiciară.

4. Procuratura rezist s-a opus vehement transferării dosarului către DIICOT, iar DIICOT a mușamalizat celelate dispariții cu soluționarea cărora fusese investit de luni bune.

5. Alți membri ai rețelei au sunat familia ultimei victime pentru a o intimida dupa ce criminalul fusese reținut.

6. Ofițeri ai aceluiași STS au intervenit în mod direct pentru a urgenta eliberarea pașaportului Sorinei, trimisă în SUA pentru trafic de organe și sânge cu o grupă absolut rarisimă.

7. În rețea sunt implicați: STS, procurori și judecători rezist, pedofili de rang înalt, ofițeri SRI și diverși politicieni.

Nu credeți că e timpul să ne trezim?

fb.com/Albert Toma

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *