Selectați pagina

Republica Moldova, renunţă la ideea de aderare la UE!

Republica Moldova, renunţă la ideea de aderare la UE!

eurasiaSe cheltuie sute de milioane de dolari si de euro ,nu pentru dezvoltarea economica a Republicii Moldova,nu pentru prosperitatea fratilor nostri de peste Prut si Nistru,nu pentru cresterea natalitatii si stabilitatii in zona,ci pentru destabilizarea Basarabiei si dezbinarea cetatenilor ei.

Forte oculte si de suprafata se afla intr-un razboi total pentru a dizloca Basarabia din vatra ei milenara,stramoseasca,de a o smulge din traditiile , obiceiurile , cultura , civilizatia si religia ei si de a o aseza pe un postament nou, nesigur si strain de ancestralul in care s-au plamadit poporul roman si alte natiuni din Estul Europei.

Cohorte de simbriasi occidentali,cu sau fara trese,politruci de trei parale care,in tarile lor, nu sunt capabili sa-si apere cetatenii de ofensiva agresiva a refugiatilor, impinsi de Turcia spre Europa,ziaristi de duzina,fara vocatie si fara demnitate,slujbasi marunti,inregimentati in oengeuri finantate de persoane sau institutii din afara tarii, se calca in picioare la Chisinau si in alte orasele basarabene sa-i convinga pe romani,pe rusi si pe ucraineni ca Occidentul satanizat este de preferat Ortodoxismului estic,ca americanii sunt niste ingerasi generosi si blanzi ,iar rusii sunt apostolii razboiului si ai violentei.

Mai cumpatati,mai intelepti si mult mai precauti decat noi,cei din tara mama,basarabenii isi fac in liniste cruce si nu le vine sa-si creada ochilor si urechilor, cand vad si aud cat de importanti au devenit asa dintr-o data in fata Vestului.

Pricep greu,ca toti oamenii cu picioarele mereu pe pamant,cum toti acesti trimisi ai Occidentului se strofocesc sa-i convinga ca Vestul nu e chiar Sodoma si Gomora,ca salasul Satanei nu e la Paris,ci la cativa pasi de el,intr-un orasel care inca poarta numele de Bruxelles,ca globalizarea nu este sinonima cu un grajd planetar,in care sa fie adapostiti toti cetatenii Pamantului,ca yankeii ii mangaie pe cei din Irak,Afganistan,Siria si Libia ,cand arunca asupra lor tone de bombe si salve de tun si ca,in marinimia si smerenia lor, ar vrea sa-i alinte si pe alti daca n-ar sta agresivii de rusi si chinezi cu ochii si cu binoclurile pe ei.

Tocmai insistenta si propaganda ridicola ii determina pe moldoveni sa nu-i ia in serios pe toti acesti agenti de influenta ai Vestului satanizat.In satele Basarabiei ideile promovate de Babilonul american si vest-european prind greu.In orasele in care „emanciparea” prinde contur ,adica patrunderea intr-o retea de prostittutie sau de trafic de droguri,intrarea intr-o secta religioasa care promoveaza dezmatul,trecerea in tabara defaimatorilor de glie,de limba si de Neam,ofensarea parintilor si bunicilor pentru ca sustin idei invechite etc,trimisii lui Lucifer au ceva mai mult succes.

Cei care iubesc viata dezordonata si urasc munca sunt mai usor de prins in plasele mereu intinse ale mercenarilor de suflete.

Dar sa zabovim nitel asupra variantei care ar aseza Republica Moldova in randurile ” civilizatiei” controlate de Necuratul .Daca Moldova ar deveni membra a UE,pierzandu-si suveranitatea, independenta si dreptul de a decide in propria batatura,plus disparitia ,prin jaf profesionist,a industriei si a unitatilor agricole care azi functioneaza,Basarabia ar deveni prima tara care intra in faliment si,cu sau fara voia fiilor ei,va fi pusa la mezat,pe tarabele burselor lui Soros.

Consecintele unei politici lipsite de pragmatism,ar fi catastrofale pentru Basarabia si pentru fratii nostri basarabeni.

In definitiv de ce aceasta acerba batalie pentru Basarabia ,pentru Ucraina si Georgia ? Daca exista cineva care crede ca nu mai pot americanii si guvernatorii lor din Europa de Vest de dragul acestor tari si popoare si de nivelul de trai al cetatenilor acestor state,se inseala amarnic. Scopul autorilor globalizarii este de a-si extinde spatiul experimental si de a-l diminua pe cel al scepticilor Mondializarii.

Mai direct,scenaristii si regizorii americani vor sa-i lase pe adversarii globalismului-Rusia ,in primul rand,China,India etc fara prea multi aliati si pe un teritoriu cat mai restrans.

Or, aceasta politica, care ar deregla actualele relatii dintre state,cu repercusiuni nebanuite, nu poate fi acceptata nici de Rusia,nici de China,nici de Germania,nici de Romania,nici de Ungaria,nici de Polonia,nici de Franta sau Italia.

Americanii insista intotdeauna asupra verigii slabe.Moldova poate fi o astfel de veriga si daca patriotii de la Chisinau nu-si dau mainile,renuntand la doctrine perimate,dezbinatoare si paguboase pentru tara si cetateni, se vor trezi in ipostaze fara iesire prin politici proprii.

Daca de la Chisinau se observa ca Bucurestii sunt trup si suflet cu Vestul apropiat si cu cel de peste Atlantic,acest fenomen trebuie privit ca pe o iluzie optica.Tot mai multi romani isi dau seama ca alaturarea taberei vestice a fost o imensa greseala,care ne-a adus , in unele domenii ,cu o jumatate de secol inapoi.

Sigur,aceasta graba a noastra si a celorlalte state est-europene de a ne integra in UE,organizatie rigida,aroganta si neprietenoasa,are drept justificare tradarea intregului spatiu estic,inclusiv sau mai ales a Rusiei,de catre Mihail Gorbaciov.

Liderul de la Kremlin ne-a pus pe tava Occidentului si a lipsit putin ca propria lui tara sa fie dezmembrata si sfartecata de actorii occidentali.

Norocul Rusiei si al rusilor poarta numele de KGB si GRU.Aceste doua institutii reprezinta puritatea patriotismului rusesc,zidul impenetrabil pentru dusmanii Rusiei si tot ele,dupa rateurile cu Perestroica lui Gorbaciov si Democratia stupida a lui Boris Eltan,l-au instalat fara tam-tam la Kremlin pe Vladimir Putin.

Probabil,nu se nasc lideri superdotati in toate epocile si din aceste motive asistam la acest zig-zag politic penibil. La o tara mica,fenomenul trece neobservat o perioada. Intr-o tara de dimensiunile si importanta globala a Rusiei, atitudinea liderilor este mult mai vizibila.

Putin i-a pus in umbra pe predecesorii lui,imediat dupa ce s-a instalat la Kremlin.Apartinand acelor institutii cu patrioti puri,Putin a reusit sa aseze imensul tren pe sine si ,imediat,sa-l faca si functional.

Zadarnic s-au incalzit instalatiile electrice la calculatoarele CIA , NSA si aprozarelor similare din Vestul Europei.

KGB,mare specialist in jocul de sah,mutase si daduse mat tuturor celor care incepusera sa ciocneasca pahare cu whyskey in „cinstea” prabusirii Rusiei.

Revenind la Romania si la UE,trebuie sa le spunem fratilor nostri de peste Prut si Nistru ca Vestul este pe cale sa se prabuseasca prin implozie.Indobitocirea sistematica a cetatenilor cu libertati care ofenseaza fiinta umana,cu multiculturalism,cu toleranta,cu renuntarea la crestinism,cu reclame desantate,cu implementarea modului american de viata in tari cu civilizatii si religii diverse au facut din cetatenii din Vest niste robotei primitivi.

Si in Occident se ridica tot mai multe voci care ,neatinse de microbul unei absurde democratii, cer revenirea la normalitate.Frontul celor care observa ca SUA doreste sa creeze o prapastie intre Europa si Rusia,pentru ca, in final, sa impuste doi iepuri dintr-un foc,intr-o partida de vanatoare cu gonaci turci, este intr-o continua crestere.

Planul american perfid este acum pe masa fiecarui lider european,dar si pe biroul lui Putin de la Kremlin.Eu cred ca SUA,cu toti miliardarii ei , cu toata propaganda anti-ruseasca promovata pe toate institutiile media,cu toti agentii de influenta din oengeurile constituite in haite, in fiecare tara,vor fi scoase si din Europa si din Asia.

Fariseismul,ridicat la politica de stat de catre o mare putere,poate fi tolerat o perioada de timp,dar cand acestuia i se alatura violenta si agresiunea militara,fara nici cel mai mic motiv, el trebuie indepartat grabnic pentru ca societatile sa-si recapete prospetimea si individualitatea de alta data.

Nu am rezerve in a afirma ca nu va trece mult timp pana cand adevaratii lideri ai Europei vor bate palma cu Putin , cu liderii Chinei ,ai Indiei si ai altor state pentru crearea unei zone economice, si nu numai,intre Atlantic si Pacific.

Sa zburdam in voie de la Paris la Beijing,Via Moscova, fara stresul oengeurilor lui Soros.

O astfel de organizare pe multiple planuri ar duce la retragerea SUA in matca proprie,alaturi sau impreuna cu Mexicul si Canada. Asta , daca nu cumva cele doua state-partenere, nu vor observa mai devreme decat europenii apucaturile yankeilor.

Deci,Basarabia,nu te grabi spre Integrarea intr-o sandrama care se prabuseste.Vom face noi alta,pe rau in jos,alta mai falnica si mai de folos.Si daca ne vom maturiza suficient si vom invata sa negociem sincer ,nu dupa modelul curvelor din Vest, ii vom convinge pe Putin si pe Rusia ortodoxa ca Prutul poate curge la fel de linistit si fara granita de pe malurile lui.

Sursa: Russia Today

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *