Selectați pagina

Republica Moldova a semnat Acordul tehnic cu UE privind schimbul direct de date și informații

Republica Moldova a semnat Acordul tehnic cu UE privind schimbul direct de date și informații

acord tehnic cu ueȘeful Inspectoratului General al Poliției, Ion Bodrug, într-o procedură solemnă a semnat din partea Republicii Moldova Acordul tehnic bilateral privind linia securizată, care permite schimbul securizat și direct de date și informații de uz polițienesc între Republica Moldova şi cele 28 de state membre ale UE, prin intermediul Europol.

Ion Bodrug a fost întâmpinat la Haga de directorul în exerciţiu al Europol, Rob Wainright, care a menţionat aportul considerabil adus de poliţia Republicii Moldova la consolidarea parteneriatului cu organele de drept din UE şi operaţiunile de succes încheiate cu participarea statelor membre şi a Republicii Moldova.

Rob Wainright a subliniat progresul şi reuşitele poliţiei moldovenești în combaterea criminalităţii transnaţionale prin prisma asigurării unui climat favorabil şi siguranţă regională.

Oficialii au discutat și despre interesul Europol de a intensifica relaţiile cu Republica Moldova pe filiera poliţienească şi trecerea cât mai curând posibil la faza operaţională de cooperare.

Europol şi Republica Moldova au comunicat disponiibilitatea de a semna Acordul către finele anului curent, la Chişinău.

Sursa: independent.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. vasile

  nimic fratilor nu mai este al nostru!!!nici politie,nici invatamint,nici aeroport,nici presedinte,nimic!multumim DOMNULUI ca pina ce sunt bisericile deschise care ne asteapta sa ne intoarcem din prapastia care am ales-o.

  Răspuns
 2. marele Păcătos

  Pe întunecaţii basarabeni îi aşteaptă focul şi pucioasa dacă semnează acodrul cu antihristul acum pe 28..

  Se pare că de curând au să se împlinească cuvintele Sfântului Schiarhimandrit Iona Ignatenco al Odesei care a proorocit că în Ucraina foarte mult sânge se va vărsa:
  http://www.youtube.com/watch?v=utVQ7V4cnFM

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *