Selectați pagina

Traim vremuri apocaliptice: Cine nu a inteles acest lucru, doarme un somn-adanc

Traim vremuri apocaliptice: Cine nu a inteles acest lucru, doarme un somn-adanc

Fac un rezumat la traducerea acestui video al parintelui Elpidie care profeteste urmatoarele evenimente apocaliptice:

1 Traim vremuri apocaliptice. Cine nu a inteles acest lucru, doarme un somn-adanc.

2 Acest razboi care a inceput la nivel mondial nu este un razboi intre state, nu este un razboi ca altele, ci este un razboi pe care l-a pregatit Antihristul pentru a se gasi intr-o confruntare directa cu Iisus Hristos.

3 Prin Noua Ordine Mondiala, Lucifer doreste sa faca un Guvern mondial si o religie mondiala, unind toate religiile intr-una.

4 Tot ce va aminti de numele lui Hristos si de dragostea Lui va fi distrus va incepe o mare prigoana.

5 Uniunea Europeana se va destrama.Planul ocultei mondiale a fost urmatorul: Sa stranga toate statele intr-unul singur, apoi sa le dea bani ca sa faca o multime de lucruri, sa construiasca case, sa cumpere masini, de toate. Apoi, cand toti au fost indatorati sa declanseze asa zisa criza economica si au inceput sa ceara banii inapoi.

6 Prima faza al razboiului mondial este decadere morala totala a oamenilor si distrugere economica generala.Statele europene vor fi in conflict si razboi economic.

7 A doua faza a doua va fi distrugerea credintei si impunerea deciziilor elitei luciferice, adica a pan-religiei. Papa va juca rolul inaintemergatorului si al profetului mincinos. Va fi o prigoana continua in interiorul bisericii pentru cei ce nu adera la noua religie universala.

8 A treia forma de razboi va fi cea sangeroasa cu conflicte locale iar la sfarsit un razboi mondial la care America nu va putea participa din cauza diverselor fenomene naturale nemaiintalnite care ii vor obliga pe americani sa nu se implice.

9 Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar si a gandurilor si sentimentelor noastre a creierului nostru oculta mondiala va institui controlul total asupra oamenilor.Se va introduce pecetea 666 o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.

a) Prima oara vor incerca sa ne dea aceaste micro antene, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano- echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman.Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului cu creierul si sistemul nervos.Cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist.Vor muri aceia care vor incerca sa indeparteze aceste nanocipuri.Generatia noastra nu va trai aceste vremuri. Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri.

b)  Al doilea nivel va fi un subtil nano-cip pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii despre noi.

10 Foarte multi se vor revolta impotriva Antihristului. Vor fi razboaie, prigoane, plangere si mult sange.Sfanta Impartasanie ne va da puterea sa vedem ceea ce ceilalti nu vor putea vedea.Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila nano-cipurile si controlul total.

Notă:

O generatie de familie inseamna 25 de ani cei batrani nu vor apuca nanocipurile. Calculati fiecarea cati ani aveti acum si peste 25 de ani.Acum avem in fata profetul mincinos ,papa care va schimba dogmele si va fi artizanul creari religiei universale, antihristice. Parintele mai spune ca UE vrea sa scoata crucile de pe steagurile anumitor tari cum ar fi si Grecia.

Nanocipurile au fost introduse in anticoncepţionale, în estrogeni, ovule şi chiar în unele vaccinuri HPV ori antigripale. Să nu mai vorbim de dronele ţânţarii-cip care sunt pe cale de a-şi face treaba.

9 Comentarii

 1. marele Păcătos

  am mai multe versiuni, pe cine să cred?
  Sfinţii ziceau v-a fi prigoana, apoi pecetea, apoi războiul, apoi antihrist şi Ilie cu Enoh şi cu Ev.Ioan vor propovădui să nu se mai însemneze cei ce n-au primit încă pecetea.

  dar mulţi din zilele noastre zic că, la fotografiere pentru orice act se poate pune pecetea, este şi patent a tehnologiei care însemnează cu raze izotop invizibile despre care a vorbit Sfântul Paisie Aghioritul şi Sf. Îngeraş Otroc Veaceslav.
  Sfântul Monah Zinovie în anul 1666 scrie o proorocie că, cel ce va avea cartelă pe ea scris “lepădare” şi pe frunte va avea scris “satana”, pe aceia Dumnezeu nu-i va ierta nici în veacul acesta nici în veacul următor.

  Sfântul Hristofor din Tula zice, Dumnezeu a prelungit timpul cu 27 de ani, a zis în 1996, socotim, iese 2023-2024.

  A prelungit veacul acesta sau cum?

  3,5 ani de tulburare trebuie să fie până la antihrist, şi 3,5 ani trebuie să conducă spurcatul abbadon, atunci se primeşte 7 ani.

  Filmele masonice de la holivud vorbesc într-una despre războiul din anul 2017 sau de perioada post-războiului anul 2018, cum să înţelegem acestea?

  dacă adăugăm la 2017 încă 7 ani, se primeşte anul despre care a vorbit Marele Sfânt Părintele Hristofor.

  schimbarea geneticii deja este, încă din 2008 pare-mi-se – http://www.medclub.ru/img/work/article/a_22801_760.jpg

  Despre aceasta a vorbit Otroc Veaceslav.
  Pecetea va lumina de culoare verde.

  În Rusia, cu CNP nu trec vămile de acum, de rost mai are să întindă Dumnezeu timpul până în 45?

  Răspuns
 2. Slava

  pentu marele pacatos, poti sa mai asculti si aceste inscvrieri, aicea e oleaca mai in ordine una dupa alta, si mai ca totul corespunde cu otrok veaceslav
  Здесь и о прошлом, и о настоящем, и о будущем в соответствии со святыми отцами:
  1) http://yadi.sk/d/NfWfOWSL3JAZc (здесь и о прошлом)
  2) http://yadi.sk/d/rIV8YVgk3JAky (здесь и о настоящем)
  3) http://yadi.sk/d/DmgqfoWp3JAno (а здесь и о будущем)
  4) http://yadi.sk/d/6K4mAaPN3JAr6
  удивительные ссылки на откровения от Господа! Спаси Господи того кто их выложил.

  Răspuns
  • marele Păcătos

   Mulţumesc, tocmai zilele acestea am ascultat toate aceste înregistrări şi vreau să zic că, pentru cei ce aşteaptă să vadă şi pecetea şi antihrist şi pe Domnul – n-au şanse de mântuire dacă nu se vor lepăda de lume şi nu vor lua Crucea!

   este descoperit că Moldova are să ardă în 2014
   la fel ca şi Turcia, însă să nu comparăm Turcia cu noi, ei au un teritoriu imens, pentru că Efrem din Siria a proorocit că, agarenii – turcii de azi, au să ardă. Mult timp mă întrebam, cum oare? şi azi deja nu mai e o taină că, marea neagră (nu degeaba are aşa denumire) are să exploadeze în 2014.

   Ne rămâne un an?

   a cine vrea să plece peste hotar – ascultaţi: http://www.youtube.com/watch?v=JsfqD_Redv4

 3. marele Păcătos

  mai toate filmele fantastice a jido-sataniştilor care ies acum noi vorbesc într-una: nimicirea omenirii este planificată în anul 2017.
  al 3-ea război mondial, nu de “cucerire” ci de NIMICIRE, această lozincă subtil stă ascunsă în ideile conceptuale ale filmelor de la holivud.
  la lista cea din aproximativ 10 filme, sau mai multe, se adaugă şi – oblivion.
  ce dovadă ne mai trebuieşte?
  se pune în filme această informaţie pentru că să se pregătească omul de ce e mai rău, cu toate că se aşteaptă mereu la ce e mai bun.

  Răspuns
 4. deceneu

  Slujitorii bisericii noastre pot sa ajute tara tocmai pentru ca multi dintre romani nu sunt constienti de ce se intampla- asa a fost todeauna- Biserica a avut viziunea situatiei la dimensiunea ei reala!
  Acum crestinatatea este in pericol pentru ca se pun in functie planurile masoneriei sioniste ,rezumate in mod cinic, arogant , de Henry Kissinger acum cativa ani care spunea in plin public cu nerusinarea caracteristica evreilor askenazi :” Trebuie sa distrugem cultura crestina!”. Nu ma mir ca se spunea de evrei ca sunt antinatura- uite unde ne duc! Soros , Rotchild, Rockefeller si toata evreimea s-a pus cu chibzuinta sa distruga, asa cum l-au ucis pe Isus cu mana altuia, vor sa distruga prin islamici tot ce poarta Sfanta Credinta – o Europa marcata de biserici si catedrale inaltate spre gloria lui Dumnezeu!
  Facem apel la slujitorii bisericii sa faca molitfele SFANTULUI VASILE CEL MARE impotriva masoneriei sioniste in frunte cu Soros, Rotchild, etc, impotriva tradatorilor din structurile de stat si parlamentare si hoardelor de invadatori islamici.Nu exista forta in acesta lume care sa poata sa se impotrivesca uraganului molitfelor sfinte – si acum a sosit ceasul sa fie salvata tara de catre cei care compun Sfanta Biserica – pentru ca altceva nu mai poate salva Romania!
  Personal spun ceea ce in familia mea este marcat ca un eveniment aparte – cand cu aceste rugaciuni un sat intreg in care locuia bunica mea a fost martorul acestei Forte in care cred cu toata fiinta eu si toti din familie!Bunicii mele , vaduva a unui preot cu 5 copii – i s-au furat doi saci cu porumb. Preotul satului cu care a vorbit, a chemat duminica tot satul, a atentionat ce se intampla daca hotii nu inapoiaza porumbul vaduvei si – s-a dus in fundul gradinii bisericii unde cresteau 2 piersici superbi. A tinut molitfele Sfantului Vasile la 10 metri de oameni si tot satul a vazut cum cei doi piersici se usca si crapa de sus pana jos.In dimineata urmatoare cei doi saci cu porumb erau la usa bunicii.
  In numele acestei Invataturi lasate de Dumnezeu prin credinciosul sau slujitor SFANTUL VASILE CEL MARE , este momentul ca Biserica sa treaca de la indemnurile ce nu gasesc ecou la o actiune care va convinge pe toti ,. si cei mai putin credinciosi, ca numai prin credinta se poate razbi!
  DOMNUL SA VA AJUTE SI SA VA DEA SFANTUL DUH SPRE OCROTIRE IN CEEA CE VETI FACE! AMIN!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *