Selectați pagina

Religia Păcii: Violate, decapitate și crucificate

Religia Păcii: Violate, decapitate și crucificate

Jihadiștii din Statul Islamic au ucis cu brutalitate 12 creștini, inclusiv pe fiul de 12 ani al unui preot care a ridicat nouă biserici, pentru că au refuzat să renunțe la Iisus Hristos și să accepte Islamul, informează ChristianToday.com. Potrivit Christian Aid Mission, un grup de misionari care îi sprijină pe creștinii indigeni, îngrozitoarele execuții au avut loc pe 28 august, într-un sat de lângă localitatea Alep.

„Extremiștii islamiști i-au tăiat băiatului degetele de la mână, în fața preotului (tatăl său n.t.) și a rudelor aflate în mulțimea silită să urmărească pedeapsa. Băiatul de numai 12 ani a fost bătut cu brutalitate, în timp ce islamiștii îi spuneau tatălui (preotul n.t.) că poate curma suferința fiului său dacă se leapădă de Hristos și trece la Islam”, potrivit misiunii Christian Aid. „La refuzul tatălui, militanții ISIS l-au torturat și pe acesta, alături de două ajutoare din biserică”, au povestit rudele obligate să asiste. „După tortură, băiatul și cei trei bărbați au fost crucificați.”

În comunicatul Christian Aid Mission se mai arată că aceștia „au fost uciși, laolaltă cu alți opt misionari ai organizației, pentru că au refuzat să se întoarcă la islam după ce au îmbrățișat creștinismul”. Cei opt creștini au fost duși într-o altă parte a satului și li s-a cerut să treacă la islam. Întrucât că au refuzat, alte două tinere – de 29, respectiv 33 de ani – „au fost violate în fața mulțimii forțate să privească, apoi au fost decapitați cu toții”.

„Cele două femei se rugau și-i cântau lui Iisus, în timp ce așteptau îngenuncheate în fața islamiștilor să fie decapitate”, povestesc sătenii care au asistat la grozăvie. Unii spun că, în așteptarea loviturii călăilor, „au apucat să rostească și „Tatăl Nostru”, apoi și-au ridicat privirile spre cer, cerând Domnului să le primească sufletele”. „Una dintre tinere părea că zâmbește în timp ce se ruga privind la cer și rostea: Iisuse!”, au mai povestit cei obligați să asiste cu luare aminte. Trupurile celor uciși au fost apoi atârnate pe cruce, ca avertisment pentru musulmanii care ar vrea să treacă la creștinism.

Cei 12 martiri s-au alăturat miilor de creștini uciși de către ISIS, grupul islamist hotărât să șteargă Creștinismului de pe harta Orientului Mijlociu. Gruparea teroristă a distrus „nenumărate mănăstiri vechi, manuscrise și , în încercarea de eradica credința”. De când a izbucnit războiul civil în Siria, în 2011, populația creștină a scăzut cu aproape două treimi. În Irak, creștinii sunt pe cale de dispariție, populața creștină scăzând de la aproximativ 1,5 milioane în 2003 la mai puțin de 200.000 în prezent, conform Gospel Herald.

Sursa: blog-ul Sita Deasa

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке