Selectați pagina

Recomandările medicilor creștini ortodocşi pentru prevenirea şi ameliorarea cazurilor de infectare cu COVID-19

Recomandările medicilor creștini ortodocşi pentru prevenirea şi ameliorarea cazurilor de infectare cu COVID-19

Notă: Articolul dat e unul cu scop informativ, îndeosebi pentru cei care caută o alternativă naturistă de profilaxie sau lecuire faţă de metodele oficiale. Într-un final fiecare e responsabil să-şi aleagă metoda care o doreşte de profilaxie sau pentru a se trata. În acest sens amintim şi cazul monahului care n-a luat niciodată medicamente și nu a apelat la tratamentele chimice. Singurul lui medic a fost doar Bunul Dumnezeu!

Apoi să nu uităm că conform legii Republicii Moldova Nr. 263 din 27-10-2005 cu privire la drepturile şi responsabilităţile pacientului, şi a altor norme juridice internationale, fiecare om are dreptul de a alege benevol forma de profilaxie şi de tratament.

Actualizare: Între timp, apar ştiri care vin să demonteze mitul “recomandărilor OMS”

  1. SUA anunţă suspendarea finanţării Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, pe motiv de proastă gestiune a situaţiei COVID-19
  2. Si Marea Britanie taie finantarea pentru Organizatia Marxista a Sanatatii. Al doilea mare finantator al OMS dupa Statele Unite. Britanicii afirma ca OMS ori trebuie reformata, ori inlocuita cu altceva – THE UK has been urged to follow the lead of the US and Donald Trump by pulling hundreds of millions of pounds in annual funding to the World Health Organisation (WHO) over its handling of the coronavirus pandemic.

O sugestie: cand mai vedeti specialisti care va trimit la studii si date OMS, intrati la banuieli. Si in ce priveste datele si in ce priveste “specialistii”.

Actualizare: Preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, afirmă că trebuie să nu închidem Bisericile și să ne tratam cu metode naturiste:

DRAGI PRIETENI ȘTIȚI DE CE VIRUSUL ADUCE ATÂTEA PAGUBE?

Deoarece el acționează tăcut, fără simptome de la început ca un dușman viclean.

Când ne infectăm, noi nu îl observăm dar el lucrează.

Când avem primele simptome (nas înfundat, tuse seacă, subfebrilitate) noi le neglijăm pentru că ne simțim bine, dar el lucrează.

Până facem febră mare și ne sufocăm trec 2-3 săptămâni în care noi nu am făcut nimic! Dar el a făcut totul ca să ajungă la etapa dată.

Vă îndemn să faceți primele 5 proceduri și rețetele indicate mai jos, fiindcă acestea încetinesc multiplicarea și răspândirea virusului, chiar de astăzi mai ales dacă sunteți nevoiți să ieșiți din casă.

În momentul când o să apară primele simptomele de viroză (mai cu seamă durerea în piept, slăbiciunea generală, etc.) trebuie făcute toate procedurile.

Persoanele cu boli cronice trebuie să cunoască că în timpul virozei, se vor acutiza de exemplu: cei cu tensiune mare pot face criză hipertensivă, cei cu astm bronhic pot face criză astmatică). Vă atenționăm să aveți la dispoziție toate medicamentele necesare pentru tratarea crizelor chiar în condiții de casă.

În general boala durează 6 săptămâni din momentul infectării până la vindecare. Primele 2 săptămâni pot decurge fără nici un simptom. Totuși, în următoarele 3 săptămâni omul se simte rău, dar are puteri să facă proceduri și să îngrijească de sine. Deci, tratamentul descris mai jos, se face intens în aceste 3 săptămâni.

Odată cu ameliorarea, nu ne bucurăm de vindecare dar continuăm zilnic, să facem acele proceduri care ne sunt necesare în dependență de simptomele care persistă: simțim nas înfundat clătim nasul (această procedură e bună și pentru a nu răspândi infecția în jur) ; avem dureri în piept, facem băi cu sare, înfășurări fierbinți (aceasta ne ajută să distrugem fibroza din plămâni pe care virusul o formează).

După ultimele cercetări virusul trăiește în căile respiratorii până la 40 de zile.

Atunci când omul se consideră vindecat, el poate infecta pe cei din jur și inevitabil vor trece toți prin această boală mai devreme sau mai târziu.

De aceea să fim pregătiți să întâlnim înarmați această boală din punct de vedere duhovnicesc și trupesc.

Mai jos anexăm instrucțiunile în format PDF și sperăm să vă fie de folos.

Puteţi descărca broşura accesînd acest link – Recomandarile_medicilor_ortodocsi_pentru_cazurile_de_infectare_COVID

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *