Selectați pagina

Recomandările autorităților de la Chișinău pentru moldovenii din regiunile afectate de coronavirus din Italia

Recomandările autorităților de la Chișinău pentru moldovenii din regiunile afectate de coronavirus din Italia

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene recomandă cetăţenilor Republicii Moldova aflați în Italia să respecte cu stricteţe recomandările autorităţilor italiene legate de răspândirea coronavirusului în acest stat, relatează Ziarul Naţional.

În prezent, Ambasada Republicii Moldova la Roma, împreună cu Consulatul General de la Milano şi Consulatul de la Padova se află în legătură constantă cu autorităţile italiene cu atribuţii în gestionarea situaţiei privind coronavirusul.

Autoritățile spun că, până în prezent, nu există notificări cu privire la existenţa vreunui cetăţean al Republicii Moldova printre persoanele infectate şi nu au fost primite nici solicitări de asistenţă consulară din partea cetăţenilor moldoveni.

MAEIE reiterează că cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă pe teritoriul Italiei pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon de urgenţă ale Ambasadei Republicii Moldova la Roma: +39 3294421091; Consulatul General de la Milano +39 3206108989 şi Consulatul din Padova +39 3805905331, precum şi la Centrul de Apel al MAEIE 0 80 090990 (apeluri din Republica Moldova) sau +373 22 788722 (apeluri din străinătate).

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.