Selectați pagina

Recomandam. UE distruge psihicul copiilor. Prescolarii si perversiunile sexuale.

Recomandam. UE distruge psihicul copiilor. Prescolarii si perversiunile sexuale.

Recomandam. UE distruge psihicul copiilor. Prescolarii si perversiunile sexuale.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wzLCWwswU5Y[/youtube]

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

13 Comentarii

 1. simona

  Sotiile sa aiba grija sa nu foloseasca anticonceptionale (pastila de a doua zi ) , care nu sunt anticonceptionale , ci sunt avortive in totalitate.
  Noi toti, prin viata noastra , sa ne ferim de necuratie .

  Răspuns
  • Artemie

   din ceea ce ai spus rezulta ca sotiile si sotii trebuie sa foloseasca celelalte anticonceptionalele ? Ceea ce este pacat.

  • simona

   Toate anticonceptionalele sunt avortive si este pacat , desigur , a folosi anticoncepionale . Dar poti fi abstinent , in situatia in care amandoi doresc acest lucru.
   Pr. Ilie Moldovan a scris o lucrare despre anticonceptionale , aratand ca toate sunt avortive.

 2. marele Păcătos

  Oameni buni, nu mai este nici un fel de diferenţă şi soluţii nu mai sunt.
  Cum zicea Sfântul Ieromonah Vasile Novicov – aceasta e o anvalanşă, să contribui cu nimic împotrivă nu ai stare, unica salvare este să nu participi în ea.
  Respectiv – votarea, recensământul, şi propagarea a tuturor fărădelegilor sociale noi trebuie să le negăm!

  Nu priveşte Dumnezeu la fricoşi ci la cei îndrăzneţi!
  toţi cei care se conformează cu sistemul acesta din toate ţările – sunt fricoşi sau puţin credincioşi şi nu l-au cunoscut pe Dumnezeu!

  ne este predestinat doar una – lepădarea de această lume (nu oameni, ci faptele oamenilor) răzvrătită, oamenii să-i iubim cu cea mai mare râvnă, iar păcatul să-l urâm din toată puterea cuvântului.

  Încă odată mă repet, Sfântul Efrem Sirul a vorbit despre apariţia dracilor ÎMPIELIŢAŢI printre oameni în apropierea Venirii Domnului.
  aceste cuvinte le afirmă încă 3 oameni ortodocşi, Patriarhul Kiril al Rusiei, Sfântul Pr. Gavriil şi Sfântul Îngeraş Otroc Veaceslav.
  Despre aceasta a vorbit şi preşedintele Rusiei – “Dimitrie” (David) “Medvedev” (Mendeli) şi mulţi alţi oameni de ştiinţă din sua.

  priviţi şi acest material, încă odată:
  http://www.youtube.com/watch?v=AeuBOJ8X9ek

  în românia este un “copil”, cu numele Alexandru Pârgaru – acesta nu este om, ci cel mai probabil duh necurat împieliţat.

  aceste cuvinte le puteţi considera eresuri, doar că, prea multe coincidenţe se întâlnesc ca să fie doar iluzii aiurite.
  încă un material, poate care ar întări susmenţionate:
  http://www.youtube.com/watch?v=zOUGPI80mYI

  Sf.Îngeraş a zis, ei foarte mult se tem de Icoana Dumnezeului Iisus Hristos, şi de marmura naturală.

  Răspuns
  • marele Păcătos

   acestea le spun cu scopul ca să nu gândiţi că neapărat doar sodomiţii îndrăciţi grăbesc aceste impuneri răzvrătite legalizate prin acte normative şi legislative, ci chiar şi după cuvântul Sf.Efrem Sirul, diavolii împieliţaţi = duhuri necurate îmbrăcaţi în piele de om (crescută artificial cu nanotehnologiile pe care le deţin, de la oamenii care au fost furaţi de către extratereştri precum găsim sute şi mii de cazuti în SUA).

  • simona

   Frate mare Pacatos , tu din ce biserica faci parte , caci ortodoxia nu are extraterestri , nici reptilieni . Acestea sunt credinte oculte , inventii , care fac referire la faptul ca fiii lui Dumnezeu sunt ingeri cazuti , desi ei sunt fiii lui Set , cel de la care au inceput oamenii a chema numele Domnului (doxologia), iar fiicele oamenilor sunt fiicele paganilor , care se departasera de credinta in Dumnezeu , fiind urmasii lui Cain . Celelalte interpretari nu au fost facute de ortodocsi , cele cu reptilienii , extraterestrii , ingerii cazuti , etc , ci de alte culte , la ale caror adunari ( conferinte ) probabil te duci si tu.
   Acum ceva timp, cei care sustineau existenta extraterestrilor , au fost catolicii.

  • Artemie

   Simona, ortodoxia nu-i are pe extraterestri si reptilieni, ea ii numeste – necurati, sau slugile satanei, denumirea nu schimba esenta. Spre exemplu: in documentele de identitate nu este scris ANTIHRIST, dar este codul de bare ce contine numele fiarei-666. Faptul ca nu vedem ce se ascunde in codul de bare asta nu inseamna ca numele 666 nu este scris acolo.

  • simona

   Iarta-ma frate , spune-mi si mie , cum se numeste pacatul de a nu vedea cu ohiul liber un lucru de care habar nu am ca exista ?

 3. marele Păcătos

  soră Simona, cum rămâne cu miile de mărturii ale americanilor şi proble ce dovedesc intervenţia “extratereştrilor”, spre exemplu cicatricile, dispariţia pe câteva ore sau în unele cazuri câteva luni, microcipuri dintr-o structură materială care omul nu a făcut încă?
  convorbirile preşedinţilor URSS şi a SUA despre tehnologia a unei puteri [străine]?

  Sf.Efrem Sirul “A DOUA VENIRE A DOMNULUI,
  SFÂRȘITUL LUMII ȘI VENIREA LUI ANTIHRIST” – “Fraţilor, mare nevoinţă va fi în vremurile acelea – mai ales celor credincioşi -, când se vor săvârşi semne şi minuni cu multă stăpânire de însuşi balaurul, când se va arăta pe sine ca un dumnezeu, cu năluciri înfricoşate, zburând în văzduh, şi toţi dracii, ca îngerii în văzduh înălţându-se înaintea tiranului (2 Tesaloniceni 2, 4). Că vor striga cu tărie, schimbându-şi chipurile, înfricoşând fără de măsură pe toţi oamenii.”

  “Atunci, luând obraznicul stăpânire, va trimite draci în toate marginile
  pământului, ca să propovăduiască plini de îndrăznire:
  “Împărat mare S-a arătat cu slavă. Veniţi de îl vedeţi pe el”.” – poate oare un Sfânt ai Lui Dumnezeu să-i numească pe cei ce poartă chipul şi asemănarea Lui Dumnezeu – cu aşa cuvinte?

  “Şi se va aduce tiranul legat de Îngeri împreună cu toţi dracii înaintea Divanului şi asemenea, cei ce au luat pecetea lui şi toţi păgânii şi păcătoşii se vor aduce legaţi. ” – PRIVEŞTE CU ATENŢIE, Sfântul Efrem delimitează toate categoriile: (1) dracii, (2) pecetluiţiii, (3) păgânii şi (4) păcătoşii!

  Oare cunoşti dumitale toate toate Tainele Lui Dumnezeu? sau eu păcătosul?
  dar cele ce ni se descoperă sunt pentru trezirea noastră!

  Sfântul Îngeraş otroc Veaceslav a proorocit despre acestea, şi Slavă Domnului!

  spre exemplu, asta ce este? – http://www.youtube.com/watch?v=xLe1jHjR58A

  Răspuns
  • simona

   Sfantul Efrem Sirul , in Cuvantul la a doua venire a Domnului nostru Iisus Hristos , spune asa :

   “Atunci Ingerii , trimitandu-se ( de catre Dumnezeu , bineinteles ! Cititi despre ierarhia cereasca la Sfantul Dionisie Areopagitul ,anume despre puterile ceresti care slujesc lui Dumnezeu si care sunt de mai multe feluri si puteri si slujiri deosebite unele de altele ), vor alerga imprejur , adunand pe cei alesi din cele patru vanturi, precum a zis Domnul , de la marginile cerurilor, pana la marginile lor ( Matei 24,31 ).
   …Atunci , toti cei milostivi si care s-au pocait curat se vor bucura …
   Atunci vor alerga inainte Ingerii , care sunt cetele Arhanghelilor , Heruvimii si Serafimii cei cu ochi multi vor striga cu tarie si putere : Sfant, Sfant ,Sfant , Domnul Dumnezeu , Atottiitorul , Cel ce era si Cel ce este si Cel ce vine ( Apocalipsa 4,8 ).
   …Atunci se va cere de la fiecare marturisirea credintei , fagaduinta Botezului, credinta neintinata si haina nespurcata , dupa cum este scris : Ca toti cei dimprejurul Lui vor aduce daruri infricosatului Imparat ( Psalmul 75 ,11). Ca se va cere , dupa puterea fiecaruia , de la toti cei ce s-au scris in Sfanta Biserica in numarul credinciosilor. Insa cei puternici se vor cerca tare , dupa cea scrisa : Caci caruia i s-a dat mult , mult i se va cere , si : Cu ce masura masurati , vi se va masura si voua .Chiar mare de ar fi cineva , chiar mic, deopotriva toti am marturisit credinta si am luat Sfanta Pecete .
   …Cei ce untdelemn de la saraci si-au cumparat si vasele lor si le-au umplut , stau de-a dreapta , slaviti si cuviosi , tanandu-si candelele aprinse …Iara cei de-a stanga vor auzi dureroasa …hotarare : Duceti-va de la Mine , blestematilor, in focul cel vesnic …Pentru ca nu ati ascultat glasul Meu…Duceti-va de la Mine , lucratori ai nedreptatii !
   …Vai, iubitorului de desfranare ! Vai, betivului ! Vai celui ce cu timpane si cu fluiere bea vinul !…Vai , celor ce bolesc cu nevindecata patima , adica cu zavistia si cu pizma .
   …Ca in ziua cea rea , faradelegea vrajmasilor mei ma va inconjura pe mine ( Psalmul 48,5).Adica rautatea vietii acesteia , a umblarilor caii celei late , pe care si Apostolul din parte le-a numarat : curvia , preacurvia, neinfranarea , slujirea la idoli , grija , pizma, mania , imperecherea, zavistiile , uciderile si cele asemenea acestora ( Gal.5,19-21 )

  • marele Păcătos

   la ce folosesc toate aceste citate? nu înţeleg..

 4. simona

  La 2 Tes. zice asa:
  2,4. Potrivnicul, care se inalta mai presus de tot ce se numeste Dumnezeu, sau se cinstesrte cu inchinare , asa incat sa se aseze el in templul lui Dumnezeu , dandu-se pe sine drept dumnezeu .
  Iar mai departe , zice Apostolul :
  2,6 : Si acum , stiti ce-l opreste , ca sa nu se arate decat la vremea lui .
  2,7 : Pentru ca taina faradelegii se si lucreaza , pana cand cel care o impiedica va fi dat la o parte .
  2,8: Si atunci se va arata cel fara de lege , pe care Domnul Iisus il va ucide cu suflarea gurii Sale si-l va nimici cu stralucirea venirii Sale.
  2,9 : Iar venirea aceluia va fi prin lucrarea lui satan , insotita de tot felul de puteri si de semne si de minuni mincinoase ,
  2,10: Si de amagiri nelegiuite , pentru fiii pierzarii , pentru ca n-au primit iubirea adevarului , ca ei sa se mantuiasca.
  2,11 : Si de aceea , Dumnezeu le trimite o lucrare de amagire , ca ei sa creada minciuni ,
  2,12 : Ca sa fie osanditi toti cei ce n-au crezut adevarul , ci le-a placut nedreptatea “.

  Insa , inainte de acestea toate , Sfantul Apostol Pavel ne avertizeaza in felul urmator :
  2Tes. 2,1. In privinta venirii Domnului nostru Iisus Hristos si a adunarii ( crestinilor ) noastre impreuna cu El, va rugam , fratilor,
  2,2 . Sa nu va clintiti degraba cu mintea , nici sa va spaimantati – nici de vreun duh, nici de vreun cuvant , nici de vreo scrisoare ca pornita de la noi , cum ca ziua Domnului a si sosit.
  2,3. Sa nu va amageasca nimeni , cu nici un chip ; caci ziua Domnului nu va sosi pana ce mai intai nu va veni lepadarea de credinta si nu se va da pe fata omul nelegiuirii , fiul pierzarii .

  Deci , vai de cei care se leapada de credinta , dupa ce au primit credinta !
  Despre celelalte , stiri si filme despre extraterestri , la americani , etc , nimic nu este atestat a fi real , sunt doar minciuni sustinute de catre unii , care nu au la indemana decat niste imagini neclare , care lasa de dorit .Nu stiu de ce numai unii le vad , insa nu pot sa arate nimic concret . Ori , diavolii aceia puternici , care au puterea numai cu o unghie sa rastoarne pamantul , se ascund de oameni ca niste sobolani , de parca s-ar teme. Basme in care nu crede nimeni , cu scopul de a distrage atentia de la ce este esential pentru mantuire . In urmatorul comentariu , voi transcrie ce spune Sfantul Efrem Sirul despre a doua venire a Domnului si sfarsitul lumii.

  Răspuns
  • marele Păcătos

   soră Simona, nu are rost să scrii degeaba ceea ce vrei să crezi că va fi, fiind-că nu eu personal am inventat ceva, ci Sfinţii au vorbit despre acestea.

   referitor la OZN:

   Epistola către Efeseni a Sfântului Apostol Pavel:
   În care aţi umblat mai înainte, potrivit veacului lumii acesteia, potrivit stăpânitorului puterii văzduhului, a duhului care lucrează acum în fiii neascultării,

   Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.

   nu încerca degeaba să interpretezi eschivat, căci sensul este direct.
   pe frescă la papistaşii antihrişti sunt multe picturi cu OZN, să înţeleg ce, ei demult au început a-i cinsti pe draci?!

   dacă şi Sf.Apostol Pavel vorbeşte despre asta, la ce ne mai trebuie citatele fără de număr care doar cheamă la pocăinţă.
   http://ufologie.patrickgross.org/htm/picanc.htm

   Creştinul e obligat să cunoască cu cine are de afacere!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.