Selectați pagina

Recomandăm. Căuşeni. Un alt caz al copiilor în situaţie de risc.

Recomandăm. Căuşeni. Un alt caz al copiilor în situaţie de risc.

Recomandăm. Căuşeni. Un alt caz al copiilor în situaţie de risc.

[youtube]http://youtu.be/avPg4d6bELI[/youtube]

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. mama

  ”Rahela îşi plânge copiii şi nu vrea să fie mângâiată, pentru că nu mai sunt.” – Iată că și în zilele noastre se împlinesc aceste cuvinte biblice dureroase!

  Numai că pe timpul nostru e mai strașnic. Irozii de azi din toată Europa își trimit slugile anihristice ale asistenței sociale să smulgă copiii de la sânurile mamelor lor, și nu-i omoară trupește ca să-i facă mucenici ai lui Hristos, dar îi omoară sufletește, pervertindu-i prin orfelinatele lor nenorocite, pregătind din acești copii generația care să-l aclameze și să-l întâmpine pe antihrist.

  Vai nouă! Ce timpuri blestemate am ajuns. Părea atât de îndepărtat acest fenomen de noi. Dar nici n-am reușit să ne tragem răsuflarea, că irozii și antihriștii s-au apucat să-și facă lucrarea…

  Oameni buni! Păziți copiii! Ocrotiți-i! Nu-i lăsați în mâinile statului mamona care va face din ei o generație de zombați, cipizați și demonizați. Doamne-ferește!

  Copiii de azi sunt viitorul nostru ca neam, ca spiritualitate, ca și credință. Dacă ne distrug copiii, înseamnă că ne-au distrus și pe noi.

  DOAMNE, NU NE LĂSA PÂNĂ ÎN SFÂRȘIT!!!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *