Selectați pagina

Reacții la vizita Patriarhului Ecumenic în Sfântul Munte: Afară din Sfântul Munte, Bartolomeu care rupe Biserica Lui Hristos!

Reacții la vizita Patriarhului Ecumenic în Sfântul Munte: Afară din Sfântul Munte, Bartolomeu care rupe Biserica Lui Hristos!

Sâmbătă, 19 octombrie, Sfântul Munte îl va primi pe Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, care va efectua o vizită oficială de trei zile.

În timpul șederii sale, Patriarhul Ecumenic va prezida Dumnezeiasca Liturghie, care va fi oficiată în noul ”sobor” (katholikon, biserica principală – n.tr.) al Mănăstirii Xenofont cu ocazia aniversării a 200 de ani de la ridicarea lui.

De asemenea, va avea loc primirea oficială la Karyes cu Te Deum în Protaton, urmată de o recepție oficială la Sfânta Chinotită.

Cu puțin timp în urmă, un pelerin în Sfântul Munte a trimis la Romfea.gr două fotografii semnificative, care ilustrează reacțiile la vizita Patriarhului.

Mai precis, într-un anume loc spre Sfânta Mănăstire Iviron, persoane necunoscute au scris cu spray sloganuri împotriva Patriarhului Ecumenic Bartolomeu.

Sloganuri împotriva vizitei Patriahului Ecumenic în Sfântul Munte Athos

”AFARĂ DIN SFÂNTUL MUNTE

BARTOLOMEU CARE RUPE

BISERICA LUI HRISTOS!”

Sursa: https://www.romfea.gr/agioritika-nea/32334-sunthimata-kata-tis-episkepsis-tou-oikoumenikou-patriarxi-sto-agion-oros

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *