Selectați pagina

Reactia promotorilor sodomiei la declaratia Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova

Reactia promotorilor sodomiei la declaratia Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova

OstaffNota redactiei: Deranjati de decizia sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova expusa in nota informativa din 20 iunie 2013, promotorii homosexualitatii au inceput campania de “spalare a creierilor”. Ostaff si comanda vin cu unele sugestii si propuneri intru sustinerea statului secular si neaga posibilitatea interzicerii propagandei publice a homosexualitatii dupa varianta Federatiei Ruse sau Ucrainei. Vezi stirea de mai jos:

Promovarea unei legi care ar interzice propaganda homosexualităţii contravine normelor constituţionale ale unui stat democratic. Persoanele publice care promovează acestă iniţiativă vor să-şi creeze o imagine de apărători ai valorilor naţionale şi să cultive anumite beneficii personale. De această părere este directorul CReDO, Sergiu Ostaf.

Sergiu Ostaf a menţionat, în cadrul unei conferinţe de presă la IPN, că preluarea exemplului Federaţiei Ruse şi a Ucrainei. unde a fost adoptată o lege ce interzice propaganda homosexualităţii. contravine normelor europene. „Multe persoane din Republica Moldova speculează pe marginea acestui subiect pentru a acapara poziţia de adevăraţi oameni ai neamului. Potrivit lui Ostaf, se încearcă extinderea normelor conservativ-religioase asupra întregii societăţi şi se încalcă noţiunea seculară a statului, a mai menţionat Sergiu Ostaf.

Directorul CReDO a spus că prin promovarea unor legi ce ar interzice propaganda hosexualităţii sunt încălcate normele europene de formulare a legilor, sub aspect de previzibilitate, dar şi impact concret pe care ar putea să-l creeze. Acesta consideră că astfel se cultivă relaţiile extreme în societate. Aceste acţiuni vin să orienteze opinia publică pe nişte probleme care nu sunt caracteristice pentru societăţile noastre.

„Există persoane care au o orientare sexuală diferită decât cele heterosexuale şi aceste persoane au dreptul la autodeterminare. În momentul când aceste persoane ies în spaţiul public şi vorbesc despre încălcarea mai multor drepturi acestea sunt de fapt nişte valori europene democratice şi nu pot fi constrânse prin nişte încercări”, a mai specificat directorul CReDO.

Sergiu Ostaf a subliniat că problema minorităţilor sexuale este o problemă sensibilă pentru că afectează viaţa privată a oamenilor. La rândul său, persoanele care promovează idei conservative împotriva acestor persoane sunt deseori certate cu legea şi vor să creeze o platformă de ascensiune în societate şi proiectează lipsa de informaţie şi educaţie vizavi de aceste subiecte.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

 1. marele Păcătos

  Consform Vechiului şi Noului Testament şi a Sfintei Cărţi a lui Enoh, diavolii vor fi printre oameni la sfârşitul veacului terestru.
  poftim dovadă:
  http://www.youtube.com/watch?v=AeuBOJ8X9ek

  La fel şi Sfântul Îngeraş Otroc Veaceslav a spune clar, că ei sunt, chipurile “OZN”, însă sunt nimic altceva decât diavoli materializaţi.
  sunt şi duhuri nevăzute, care sunt prin văzduh, şi chiar prin oameni, însă sunt şi de acest tip, îmbrăcaţi în piele de om, pentru că tehnologiile noi, nanotehnologiile, tehnica compiuterizată este împrumutată de la aceşti diavoli născuţi în iad.
  încă ceva:
  http://www.youtube.com/watch?v=UZLLc_eHQ7E

  am concluzionat că aceşti susţinători şi promotori ai desfrănării pot fi chiar şi diavoli şi noi nici nu ne dăm seama.

  Răspuns
 2. Quint

  Acestia(promotorii destrabalarii) demult trebuiau excomunicati! Inca Sinodul BOM este indulgent… Dar nu uitati, cinstiti ierarhi si preoti, si crestini ca… lupul parul isi schimba, dar naravul-ba…

  ANATEMA-tuturor vinzatorilor poporului acesta ortodox!

  Răspuns
 3. Nicoleta

  Sa facem o comparatie intre unsul lui Dumnezeu, imparatul pravoslavnic, care era inainte vreme in fruntea tarii si intre aceste cozi de topor de azi… care au ingenunchiat tara in fata strainilor… Ce diferenta izbitoare! Urate vremuri traim!

  Doamne, nu ne lasa pana in sfarsit!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *