Selectați pagina

RĂUL CÎŞTIGĂ TOT MAI MULT TEREN… IAR ORTODOCŞII DEVIN DIN CE ÎN CE MAI PUŢINI. În Chişinău pentru prima dată nu s-a reuşit stoparea marşului sodomit

RĂUL CÎŞTIGĂ TOT MAI MULT TEREN… IAR ORTODOCŞII DEVIN DIN CE ÎN CE MAI PUŢINI. În Chişinău pentru prima dată nu s-a reuşit stoparea marşului sodomit

Notă: Fraţi şi surori întru Hristos, este necesar să înţelegem că răul devine mai puternic şi mai neruşinat, în timp ce noi pierdem din iniţiativă şi din a fi hotărîţi în a susţine Adevărul şi Credinţa noastră. Însă mai întîi de toate, cu răul trebuie să ne luptăm în interiorul Bisericii noastre ortodoxe, iar acest lucru pract nu se întîmplă.

Se întîmplă trădarea sobornicească a Lui Hristos prin acţiuni ale ierarhilor Bisericii şi prin laşitatea şi tăcerea întregii Biserici – de la episcopi pînă la mirenii de rînd. Astfel, nu trebuie să ne mire ce roade culegem. Pierdem pe însuşi pămîntul nostru.

Marşul pederaştilor nu a putut fi oprit…

Participanţii la marşul sodomiţilor din Chişinău, pentru prima data din istoria Moldovei au putut să îşi desfăşoare marşul pe întreg traseul plănuit. După tradiţie, reprezentanţii Bisericii Ortodoxe au încercat să oprească acest marş, însă poliţia a intervenit în forţă asupra creştinilor.

Marşul a avut lor pe str. Bucureşti, de la intersecţia cu str. Ismail pînă în centrul oraşului. Analizînd filmuleţele video de la eveniment, se vede clar cum poliţia i-au luat pe sus pe creştinii-protestatari, care stăteau în stare de rugăciune în genunchi, pe traseul marşului. Drept rezultat, participanţii la marşul fărădelegii au mers cca 3 km, stabilind un nou record pentru astfel de evenimente în Chişinău.

După aprecierile poliţiei, la marşul sodomiţilor de anul acesta, au participat cca 500 persoane.

Oameni care își exprimau pașnic poziția, prin rugăciune sau slogane, au fost atacați cu spray, alții au fost luați pe sus.

Mai nou, sodomiţii au și forțele de ordine gata să dea în oricine nu împărtășește ideile acestui grup restrâns cu înclinații sectare și exclusiviste.

https://www.facebook.com/gheorghe.aparatu.5/videos/576261412749691/

MARE ESTE GRĂDINA DOMNULUI!

Din câte putem înțelege, adevăratul „erou” al zilei, cel care s-a străduit din răsputeri s-o facă și i-a reușit – să asigure „buna desfășurare” a marșului sodomiților, inclusiv cu prețul maltratării creștinilor care au dorit să-și exprime dreptul constituțional la protest, a fost nimeni altul decât bravul colonel-poet Cavcaliuc.

Același Cavcaliuc care câtva timp în urmă a fost „învrednicit” să primească o distincție bisericească de la însuși vlădica nostru Vladimir.

Și tot același Cavcaliuc care, recent, făcuse parte din delegația Bisericii Ortodoxe din Moldova plecată la Ierusalim după focul haric.

Mare-ti e gradina, Doamne, poarta-i deschisa si prostii sar gardul…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *