Selectați pagina

Rătăcirea papistaşilor. Bal mascat cu homosexuali

Rătăcirea papistaşilor. Bal mascat cu homosexuali
Pe 7 octombrie 2007, papistaşul arhiepiscop de San Francisco, George Niederauer, un apropiat al Papei Benedict XVI, a oficiat slujba de duminica intr-o parohie din care fac parte si multi homosexuali. Dintre acestia, un grup intitulat „Sisters of the Perpetual Indulgence” au fost si ei prezenti in biserica. Acest grup este alcauit din homosexuali care ridiculizeaza Morala Crestina si promoveaza tot soiul de perversiuni sexuale.
Doi dintre membrii acestui grup au stat si ei la rand pentru a primi Euharistia catolica, chiar din mana papistaşului arhiepiscop. Rugat sa dea explicatii, acesta a raspuns tamp: „La slujba de duminicia 7, octombrie 2007, nu am observat nici un protest, nici o demonstratie, nici o perturbare a slujbei. Spre sfarsitul slujbei, doi dintre enoriasi, imbracati ciudat, au venit pentru a primi Euharistia, si le-am dat-o, intrucat nu am observat nici o batjocurire a nici unui simbol religios”.
Deci, papistaşul monsenior n-a observat nici o batjocurire a simbolurilor religioase. Ma intreb, oare barbatul cu fata alba, deghizat in calugarita catolica, oare ce-o fi ? Intrebare de baraj… Trimiteti raspunsurile pe adresa de e-mail a cardinalului…

 

 

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. simona

  Dar ce cautati in bisericile catolice si de ce ne priveste pe noi ce se intampla acolo ? Face parte din poruncile lui Dumnezeu , sau a devenit o virtute sa judecam pacatele altora ?
  Doamne , apara-ne si ne pazeste pe noi , pacatosii !

  Răspuns
 2. jana

  Dupa cate vad eu au infiintat o secta “Sisters of the Perpetual Indulgence” unde este ingaduit orice(?).

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке