Selectați pagina

Răspîndiţi: Asta ne aşteaptă dacă nu vom lua măsuri la timp! O fetiţă nu primeşte lapte pentru că nu are… CIP!

Răspîndiţi: Asta ne aşteaptă dacă nu vom lua măsuri la timp! O fetiţă nu primeşte lapte pentru că nu are… CIP!

Asta ne asteaptă în viitorul apropiat, dacă nu luăm măsuri din timp. Vă rugăm să răspândiți…

Un videoclip socant face furori pe internet. Ne prezinta imagini din viitorul nu foarte indepartat. O fetita de cativa anisori merge la magazin cu banii in buzunar sa cumpere lapte, dar in urma verificarii vanzatoarea constata ca nu are cip R.F.I.D. si o refuza. Daca nu vom lua masuri din timp, asa va arata soarta celor care refuza pecetea fiarei.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

 1. maria .zlatariu

  CRED ,CARTILE SFINTE NU RAMAN MINCIUNOASE.NU TREBUIE SA NE PANICAM.UNITI CU RABDARE ,RECUNOSTINTA ,INCREDERE IN DUMNEZEU VOM INVINGE SLABICIUNILE SATANEI (NU MOR CAII CAND VOR CANII,NICI CANII CAND VOR STAPANII)CEEA CE DUMNEZEU A CONSTRUIT SI A PUS SUFLET …NIMENI NU I POATE LUA DRAGOSTEA SUFLETEASCA.TRUPUL …POATE CA DA(PE MOMENT,AICI) DAR SUFLETUL NICIODATA. RABDARE RABDARE SI RABDAROI TOTI IN CREDINTA SLAVA LUI DUMNEZEU SA FIE CU NOI AMIN!

  Răspuns
 2. Viorica

  ASA ESTE!!!! PE CEI CE-L IUBESC CU ADEVARAT, NU-I LASA!!! SIGUR NE VA INTARI IN CREDINTA SI LA ORICATE CAZNE NE VOR SUPUNE, LE VOM SUPORTA DE DRAGUL DOMNULUI NOSTRU!! CHIAR DACA NE VOR ARDE, FOCUL LOR NE VA RACORI ASA CUM I-A RACORIT PE CEI CE SI-AU MARTURISIT CREDINTA LOR FARA TEAMA! DOAMNE AJUTA-NE PE TOȚI CEI CE NE ÎNCHINĂM LUI!!!

  Răspuns
 3. Beatrix

  Apocalipsa 13:16-17 Nouă Traducere În Limba Română (NTLR)

  16 Ea a făcut ca la toţi – mici şi mari, bogaţi şi săraci, liberi şi sclavi – să li se dea un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte 17 şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde dacă nu are semnul, adică numele fiarei sau numărul numelui ei.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *