Selectați pagina

“Rapirile extraterestre” nu sunt altceva decit posesiuni demonice!

“Rapirile extraterestre” nu sunt altceva decit posesiuni demonice!

In ultimii 30-40 de ani, am fost bombardati cu tot felul de relatari si povestiri despre rapiri extraterestre. Dar, nu trebuie sa uitam ca ele exista si in cronici demult uitate, ceea ce trebuie sa ne puna adanc pe ganduri.

In “Viata Sfantului Nil Sorski”, intemeietor al vietii monahale de schit din Rusia in secolul al XV-lea, se descrie o „rapire” demonica foarte asemanatoare cu cele puse pe seama extraterestrilor. La un timp dupa moartea Sfantului, se aflau in manastirea lui un preot si fiul sau. Intr-o zi, cand baiatul fu trimis cu o insarcinare oarecare, deodata ii iesi inainte un om cu infatisare ciudata, care il apuca si il duse, ca purtat de vant, intr-o padure deasa, intrand cu el intr-o coliba si lasandu-l intr-o incapere, inaintea ferestrei.

Cand preotul si monahii s-au rugat Sfantului Nil pentru copilul pierdut, Sfantul veni in ajutorul lui si statu afara, in dreptul incaperii in care se afla copilul; si lovind tocul ferestrei cu toiagul, casa se clatina si toate duhurile necurate cazura la pamant. Sfantul ii porunci diavolului sa duca baiatul inapoi, in locul de unde il luase, si se facu nevazut. Atunci, dupa oarecare certuri intre demoni, acelasi om ciudat apuca baiatul si il duse la Schit ca vantul… si, asezandu-1 pe o capita de fan, pleca.

Calugarii gasira copilul, care „le povesti tot ce i se intamplase, tot ce vazuse si auzise. De atunci incolo baiatul se facu foarte smerit, fiind zguduit de cele petrecute cu el. infricosat, preotul parasi Schitul cu fiul sau.

Intr-o rapire demonica similara, din Rusia secolului al XlX-lea, un tanar, fiind blestemat de mama sa, devine timp de 12 ani robul unui diavol in chip de „bunic”, primind puterea de a sta nevazut intre oameni ca sa-l ajute pe demon sa semene neintelegere in mijlocul lor.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  “deodata ii iesi inainte un om cu infatisare ciudata, care il apuca si il duse, ca purtat de vant, intr-o padure deasa, intrand cu el intr-o coliba si lasandu-l intr-o incapere, inaintea ferestrei.”

  “Sfantul ii porunci diavolului sa duca baiatul inapoi, in locul de unde il luase”

  “dupa oarecare certuri intre demoni, acelasi om ciudat apuca baiatul si il duse la Schit ca vantul… si, asezandu-1 pe o capita de fan, pleca.”

  pentru cei ce nu cunosc, diavolii “extratereştrii” cu adevărat sunt nişte creaturi semi-materiale, care pot acţiona cât în lumea văzută atât şi în lumea nevăzută.
  răpirea diavolească “extraterestrilor” există cu adevărat şi ea este cel mai des săvârşită asupra celor nebotezaţi, şi asupra vrăjitoriul,magilor,extrasenşilor ş.a.m.d.
  Ortodocşii sunt cam grei pentru ei, însă dacă cineva o să vadă vreo steluţă sau alt fel de drac, trebuie cu rugăciunea în gura mare să-L cheme pe Dumnezeu şi să alerge ca racheta de acolo!
  sunt aşa de împuterniciţi că pot nimici pe om în bucăţi.
  şi neapărat creştinul să nu-şi scoată niciodată (nici pe o clipă) crucea de la gât, să poarte mereu sfinţenii şi să aibă şi brâu cu psalmul 90.

  Sfinţeniile apără indiscutabil, însă şi omul trebuie să nu se întoarcă ca câinele…dacă a trăit vreo dată în pielea omului vechi.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *