Selectați pagina

Rămas bun…

Rămas bun…

Dragul nostru cititor!

Hristos in mijlocul nostru!

Am taraganat sa iti scrim aceste rinduri, in speranta ca vom gasi o solutie in situatia creata. Ziarul este de mult timp gata, insa nu avem posibilitate sa fie repartizat. Cu parere de rau, putem edita doar daca ne inregistram oficial. Desigur nu suntem de acord cu acest fapt. Caci in acest caz ar trebui sa acceptam codul de identificare asupra editiei. De la bun inceput am fost constienti ca un astfel de moment va veni, doar timpul nu l-am stiut. Banii vor fi restituiti.

Dar, nu te scirbi, cititorule. Nimeni nu ne poate impiedica sa iti trimitem informatii, analize sau anunturi pe foaie simpla. Desigur, in afara editiei, si ne vom limita la cele mai stringente si arzatoare lucruri. Doar la ce este acum in Moldova.

Raminem alaturi de tine.

Cu drag si iertare,

Redactia APARATORUL

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

4 Comentarii

 1. Silvia

  Sincer regret…dar in aceeasi masura va admir!Va doresc ca bunul Dumnezeu sa va fie alaturi in tot ce veti intreprinde in viitor . Doamne ajuta !

  Răspuns
 2. Ecaterina

  Doamne ajută.

  Frate „Apărător”, spune-ne cum putem ajuta. Păstrăm în continuare legătura prin online sau putem primi măcar câteva informații prin poștă? Eu sunt din București. Să rămânem uniți, că doar așa putem rezista.

  Răspuns
  • slava

   Sora Ecaterina, va fi inchis numai ziarul nu si situl, situl va continua sa functioneze, dar ziarul era foarte bun pentru multa lume care nu mai foloseste internetu, dar nu va mai fi posibil, dar situl va continua sa fie

 3. Florentina

  Doamne ajuta, tot din Bucuresti va citesc zi de zi. Sa va ajute Dumnezeu in tot lucrul de folos si de acum incolo, atat cat se va putea.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *