Selectați pagina

Psihiatru pediatru: bebeluşii (babies) au ieşit din scenă; intră theybies [de la pronumele cu conotaţie transsexuală they]

Psihiatru pediatru: bebeluşii (babies) au ieşit din scenă; intră theybies [de la pronumele cu conotaţie transsexuală they]

Doi prezentatori de ştiri de la Los Angeles TV au părut foarte stânjeniţi – dacă nu chiar de-a dreptul neîncrezători – când au introdus o ştire despre theybies, copii crescuţi de la naştere fără a li se spune şi a fi îndrumaţi ca băiat sau fată.

,,Scopul celor care practică acest mod de a gândi este de a împiedica influenţele din afară să producă stereotipuri faţă de gen la copilul lor”, a spus o prezentatoare bâlbâindu-se, ca şi cum nu putea să creadă ce îi spunea prompterul să spună.

Copiilor crescuţi astfel li se oferă haine neutre faţă de gen, li se dau atât păpuşi cât şi maşinuţe să se joace, şi în discuţiile cu ei părinţii lor evită să folosească pronumele specifice pentru gen, el şi lui sau ea şi ei, preferând să se refere la pruncii lor cu pronumele folosite azi universal, ei, lor – formele de plural folosite la singular. De aici theybies.

Potrivit dr. Anna Shier, un medic specializat în psihiatrie pediatrică şi psihiatrie pentru adolescenţi, copiii nu ar trebui siliţi să gândească despre ei ca fiind băieţi sau fete, lucru pe care ea îl vede ca încărcat cu un bagaj anatomic, stereotipic nenecesar. ,,Noi nu vrem ca copiii noştri să fie etichetaţi”, a spus Shier.

,,Nu vrem ca copiii noştri să nu poată fi plini de succes pe cât ar putea fi. Deci, copiii învaţă cele mai multe lucruri din această lume prin jucăriile cu care se joacă. Prin urmare, dacă fetele nu ajung să se joace cu blocuri sau jucării care le-ar învăţa vederea în spaţiu sau concepte matematice, atunci ele ar pierde acel aspect cu adevărat important al învăţării, pentru că sunt împinse mai tare către păpuşi, învăţând cum să aibă grijă (de copii) prin acel fel de jucărie”, a explicat Shier.

Ea a explicat că în jurul vârstei de 3 ani, copiii ar trebui să decidă ce gen li se potriveşte, dacă sunt crescuţi liberi de stereotipuri de gen: ,,Atunci este momentul când copiii încep să înţeleagă care sunt interesele lor înnăscute şi probabil acest lucru are o legătură cu diferenţele din creierul nostru, dar este greu de spus (ce sex ai) de vreme ce-l ai.

Dacă am avea mai multe familii neutre faţă de gen, am putea descoperi că acea vârstă de 3-4 ani este menţinută la limita de sus, deoarece lor li se dă mai mult timp pentru a se dezvolta cu adevărat în afara influenţei societăţii”.

Este greu de apreciat dacă moda creşterii copiilor în mod neutru faţă de gen se amplifică sau dacă doar capătă mai multă atenţie din partea presei.

Copiii transsexuali, în mod special băieţii precum Desmondcare s-a declarat un ,,copil androgin care se îmbracă în haine femeieşti”, au fost prezentaţi de televiziunea naţională şi în reviste cu răspândire largă.

Criticii au comentat că apariţia băiatului cu diferiţi homosexuali, în posturi nepotrivite, în baruri de homosexuali, unde a executat dansuri erotice, merge chiar către pedofilie. Fetele care pretind că sunt băieţi se bucură de mai puţină atenţie din partea presei.

A apărut o tendinţă devastatoare – tulburarea de gen cu instalare rapidă, ca o nouă boală contagioasă printre tinerele fete. Aproape peste noapte, fete care erau pe deplin mulţumite că sunt fete hotărăsc că ele sunt băieţi şi caută să-şi schimbe sexul prin tratamente hormonale şi operaţii chirurgicale.

Pe 11 decembrie 2018, un băiat de 11 ani, cu numele de scenă Desmond is Amazing, îmbrăcat în transsexual, a dansat erotic într-un bar homosexual din Brooklyn, New York

Sursa: www.lifesitenews.com, Child psychiatrist: Babies are out; ‘Theybies’ are in

Traducere: Catacombele Ortodoxiei

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *