Selectați pagina

PS Longhin în numele Domnului Iisus îi iartă din suflet pe cei care l-au otrăvit

PS Longhin în numele Domnului Iisus îi iartă din suflet pe cei care l-au otrăvit

“Cred că mult se vorbește despre noi. Spuneti-le că încă nu am murit,suntem vii.

Le mulțumim, și să vă rugați pentru Pr. Cleopa că este cel mai greu pentru că noi am mâncat împreună, înțelegeți despre ce spun. Rugați-va pentru că starea lui este acum cea mai grea. Dar Dumnezeu poate nu ne va lăsa. In ciuda tuturor acelora care au vrut sa ne facă acest rău, îi iertăm din suflet, vă iert din suflet! In numele Domnului Iisus, din inima!

Nu am nici un rau asupra nimănui! Și rog pe Dumnezeu, Doamne, iartă-i! Așa cum iertai de pe crucea Golgotei, așa ajuta-ma și pe mine și pe acei frați care am fost otraviti împreună, să iertăm din suflet, din inima pe toți care caută să ne facă acest rău. Iar cei care vă ocupați de aceste lucruri, ar trebui să vă pocăiți. Sa veniți la Dumnezeu și voi că vă iartă Dumnezeu.

Vedeți, dacă doctorii din Germania așa mi-au spus,”intr-acea zi trebuia să fiu mort”. Nu știu ce s-a întâmplat, vedeți și voi minunea…

Dar și  dacă muream… Le mulțumesc acelor oameni că mă voi întâlni mai degrabă cu Dumnezeu decat îmi era scris. Moartea pentru mine nu-i o frica fraților, nu contează cum am să mor, pe drum, in pat… Nu contează cum am să mor! Contează dacă mă întâlnesc cu Dumnezeu.

Și vă rog să păstrați Credinta Ortodoxă adevărată!”

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *