Selectați pagina

Proteste masive în GERMANIA împotriva restricţiilor impuse: “Acesta nu este Covid 19. Acesta este Covid 1984!”

Proteste masive în GERMANIA împotriva restricţiilor impuse: “Acesta nu este Covid 19. Acesta este Covid 1984!”

Mii de oameni protestează împotriva restricţiilor impuse pe fondul pandemiei cu noul coronavirus, relatează dpa.

Protestatarii au arborat pancarte cu mesaje împotriva restricţiilor anticoronavirus şi chemând la „libertate” şi „rezistenţă” şi intonau sloganuri ca „Pandemia de coronavirus este cea mai mare teorie conspiraţionistă”.

Discursul rostit, tradus în limba română:

Nimeni nu neaga ca exista un virus corona si ca exista grupe de risc care au nevoie de protectie. Ei protesteaza impotriva masurilor prea drastice luate impotriva intregii populatii, incalcandu-se pe termen lung multe drepturi din constitutie. Este o exagerare din partea statului. Corona este folosit ca un cal troian sa creasca puterea statului. Statul, impreuna cu concernele si lobistii din jurul sau, au intentionat de la inceput sa introduca un app de supraveghere ca sa-i poate urmari permanent pe cetateni. Asta nu e covid 19. Asta e covid 1984.

Au intentionat sa introduca un document digital, un permis al imunitatii, care sa-i oblige pe cetateni sa se lase vaccinati daca vor drepturile din constitutie, vaccinati azi pt covid 19, maine vaccinati pt altceva.

Era planuit documentul asta digital, dar acum a fost scos pe tusa datorita protestelor cetatenilor. Nu va lasati inselati: lobistii pt industria farm abia asteapta urmatorul mare eveniment sportiv ca sa introduca permisul asta de imunitate (adica sa trebuiasca permis sa mergi la meciuri), in timp ce natiunea se uita la fotbal (Au aprobat sa inceapa fotbalul in Bundesliga). Acest guvern si-a pierdut credibilitatea, cel mai recent cu corona, dar inainte si cu altele. Guvernul asculta de NATO si investeste 20% din venit in arme, in timp ce sistemul educational si de sanatate merg pe rosu. Guvernul asta le permite celor din NSA sa-i spioneze pe nemti, chiar si pe voi aici. Guvernul asta a lasat valurile de refugiati sa intre, si asta in numele unui partid care are initiala C. (Merkel face parte din CDU: Christlich Demokratische Union Deutschlands – Uniunea Democrata Crestina).

Guvernul asta a salvat marile banci din banii statului. Asta a fost o declaratie de razboi cetatenilor care au muncit o viata intreaga. Merkel ne-a jefuit pe noi, cetatenii, si a folosit impozitele platite in scopuri lipsite de scrupule. Si acum cu asa-zisa criza corona, acest guvern ne ataca constitutia. Cand s-a scris constitutia, in 1949, Germania era in ruine. De ce? Pentru ca atunci, ca si azi, cativa experti in pozitii cheie au manipulat un intreg popor. Atunci, ca si acum, ni se spune ca nu avem alta alternativa. Atunci, ca si acum, doctorii au hotarat cine e sanatos si cine nu. Atunci, ca si acum, erau concerne farmaceutice care au abuzat de politica ca sa obtina castiguri uriase. Media era folosita sa inspaimante populatia.

Articolul 1 din constitutie: Demnitatea omului este de neatins. Noi cetatenii aparam articolul 1 chiar in fata guvernului. Constitutia a fost creata sa fie un compas in vremuri de criza. Cine ar fi crezut ca guvernul actual nu intelege ce inseamna constitutia? Cine crede, dupa cum se intampla acum, ca-i poate obliga pe oameni sa fie vaccinati impotriva vointei lor, mai ales cu ceva ce nu este testat la fel de bine ca in mod normal, nu ar trebui sa fie la conducerea unui stat democratic. Traim oare intr-o democratie? Eu cred ca din 1949 traim intr-o simulare de democratie. Traim intr-o democratie cu concerne si ONG. Avem sansa cu corona sa reformam sistemul, incepand de jos, de unde sunteti voi. De acolo porneste. Germania are nevoie de democratie.

In urmatoarele zile trece prin parlament “legea imunitatii”. Daca trece, oricand i se zice de la Big Pharma si OMS ca trebuie sa lupte impotriva unui killer virus, guvernul va limita si in viitor drepturile. Lockdown va fi noua normalitate. Arest la domiciliu si interdictia la adunari vor fi introduse cand ii convine guvernului.

[…]
Guvernul ar trebui sa consulte poporul inainte sa introduca asemenea legi. Acum guvernul nu va intreaba, si totusi noi ii raspundem.

Acum guvernul urmeaza indicatiile OMS, dar stim ca OMS este orice, dar neutra nu e. Fara miliardele de la Bill Gates, OMS n-ar fi putut sa-si impuna politica. E ca peste tot: cine pune cei mai multi bani, decide. Bill Gates n-a fost ales in nicio pozitie, este un afacerist american. Nu e nici doctor, nici virolog. De ce i se acorda opt minute sa vorbeasca despre asta la stirile nationale? De ce auzim doar de 2, 3 doctori care-si exprima opinia, si nu de la altii. De ce YouTube sterge interviurile astea, si justifica asta prin faptul ca ceea ce se vorbeste contrazice ideilor sustinute de OMS. E important in cercetarea stiintifica sa asculti si pareri contrarii.

Toate astea au loc sub conducerea uneia care a studiat fizica. Se pare ca patru mandate in aceasta pozitie strica.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.