Selectați pagina

Proteste cu reguli noi. Ministerul de Interne a propus modificări la Legea privind întrunirile

Proteste cu reguli noi. Ministerul de Interne a propus modificări la Legea privind întrunirile

În imediata apropiere a instituţiilor de stat, ambasadelor, precum şi penitenciarelor nu vor mai fi organizate proteste, iar la manifestaţie va fi prezent obligatoriu un procuror. Asta dacă vor aprobate modificările Legii privind întrunirile, ce urmează să fie dezbătute public.

Documentul mai prevede că organizatorii întrunirilor cu un număr redus de participanţi vor trebui să depună o cerere în scris cu cinci zile lucrătoare înainte de data desfăşurării acţiunii.

În prezent, solicitarea poate fi înregistrată cu cel puţin o zi înainte. Totodată, utilizarea mijloacelor sonore şi a echipamentului de amplificare a sunetului va fi interzisă între ora 22.00 şi 07.00. Acum, acest lucru se permite până la ora 23.00.

Procurorii, care vor putea aplica amenzi pentru nerespectarea Legii privind întrunirile, vor trebui să fie informaţi de autorităţile publice locale despre organizarea evenimentelor.

[youtube]http://youtu.be/zwB_AUq3u3U[/youtube]

Sursa: publika.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  desigur, cui îi trebuie Cuvântul Adevărului într-o societate antihristică jidovească și sodomită?

  de aceasta și se scornesc tot felul de impuneri demoNcratice, ca alegând libertatea doar iluzorie, să fie din prostia omului cu vina lui robie satanică.

  Sfântul Îngeraș Otroc Veaceslav a zis, prigoana va fi mai cumplită decât în vremea lui stalin.

  VINA CADE ABSOLUT PE TOȚI CARE MERG LA VOT, CARE DEȚIN ACTE CU 666 ȘI CARE SUNT BOTEZAȚI DAR LA SFINTELE CANOANE NU LE RESPECTĂ.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.