Selectați pagina

Protest inedit la Suceava: Nu dorim desfăşurarea Concertului Rock la Cetatea de Scaun al lui Sf. Ştefan cel Mare

Protest inedit la Suceava: Nu dorim desfăşurarea Concertului Rock la Cetatea de Scaun al lui Sf. Ştefan cel Mare

Ionel Butnariu, un bărbat din Suceava, organizează un protest prin care cere ca Festivalul Bucovina Rock Castle să fie interzis. Butnariu susţine că formaţiile rock invitate la festival promovează „satanismul” şi nu ar trebui să fie primite în Cetatea de Scaun a Sucevei, scrie adevarul.ro

Luni dimineaţă, începând cu ora 11.00, un grup de activişti creştini va protesta în faţa Palatului Administrativ al Judeţului Suceava, cerând ca festivalul Bucovina Rock Castle, care urmează să aibă loc în perioada 24 – 26 august 2018, să fie interzis. Iniţiatorii protestului susţin că acest eveniment „terorizează municipiul Suceava şi localităţile limitrofe”.

În afara faptului că deranjează fonic, activiştii creştini susţin că o parte din trupele invitate la festival fac procesiuni satanice şi nu se cuvine a fi primite în Cetatea de Scaun a Sucevei, „casa” voievului Ştefan cel Mare şi Sfânt.

„1.Crestinii nu protesteaza cu pumnul sau cu parul, cum au facut-o recent cei din Piata Victoriei la Bucuresti. (Ei au alte arme pe care le folosesc pt a ajunge la victorie. La fel le-am folosit si in cazul Familiei Bodnariu, eliberand copiii dumnealor, din lagarul sodomit-masonic-ateist, numit Barnevernet.)

1.Noi in calitate de crestini, dorim ca Luni 20 August 2018, sa fim prezenti la Sedinta Consiliului Judetean Suceava, deoarece si Legea Administratiei Publice Locale ne permite acest lucru.

1.Dorim sa-i transmitem in mod politicos, d-lui Gh.Flutur si consilierilor judeteni, sa nu mai dea sponsorizari din bani publici pt Concertul Rock <<Bucovina Rock Castle>>, prin ONG-urile infiltrate la Centrul Cultural Bucovina si de la Muzeul Bucovina de Istorie Suceava, deoarece in Statutul Centrului Cultural Bucovina, scrie negru pe alb, ca TREBUIE sa promoveze: valorile spirituale, culturale si traditionale romanesti-bucovinene.

2.Muzica rock, nu face parte din valorile spirituale-culturale si traditionale-romanesti.

3.Nu dorim desfasurarea Concertului Rock <<Bucovina Rock Castle>> la Cetatea de Scaun, pt ca intineaza memoria marelui voievod si intregitor de tara Stefan Cel Mare.

4.Cerem anularea Concertului Rock la Cetate, pt ca in anul 2016, o trupa suedeza au facut si procesiuni satanice folosind chiar si sange.

5.Organizatorii nu respecta ora inchiderii Concertului la ora 23, asa cum scrie si in Legea 61/1991, terorizand Municipiul Suceava si localitatile limitrofe cu zgomotul concerului lor rockerist pana la ora 2-4 dimineata. Stop nesimtirii si deranjului fonic la aceste ore tarzii din noapte.

5. Este tradare nationala si jignire totala, sa pui pe afisul Concertului Rock ”Bucovina Castle 2018” sigla cu Anul Centenar, avand in vedere ca muzica rock nu are nici o legatura cu Unirea Principatelor Romane din anul 1918, inclusiv Unirea Bucovinei cu tara mama.

6. Nu au decat organizatorii acestui concert Rock, sa-si caute alta locatie, departe de Municipiul Suceava, unde vor avea voie sa tipe si sa urle pana vor ragusi.

7.Cerem de la dl.Gh.Flutur si de la Consilierii Judeteni Suceveni ca Luni 20 August 2018, ca in plenul Sedintei CJS, sa anuleze desfasurarea Concertului <<Bucovina Rock Castle intre 24-26 August 2018>> din pricina motivelor foarte serioase si logice, mentionate mai sus.

8. A fi crestin nu inseamna sa fii prostut, neinformat , lasand pe toti obraznicii sa faca cuib si pe capul tau. Si Mantuitorul Hristos, a dat afara din Templu pe cei care au transformat Templul intr-o casa de schimb valutar.

STOP ajunge, cu concertele rock in Municipiul Suceava pana la 2-4 dimineata. (de studiat Legea 61/1991 -<<intre orele 22-08 deranjul fonic este strict interzis.>>)

Art.16 Constitutia Romaniei: <<Nimeni nu este mai presus de LEGE.>>

9.Motto: <<Stiu ca intreaga lume este impotriva mea, dar sa stie intreaga lume ca si eu sunt impotriva ei.>> sfantul Athanasie 325 d.Hr.”, a scris pe pagina sa de Facebook, Ionel Butnariu.

Acesta este individul care, în toamna anului trecut, a formulat o sesizare către Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor în care a cerut reprezentanţilor instituţiei să interzică sărbătoarea de Halloween şi să scoată de la raft toate produsele specifice acestei sărbători vândute în supermarketuri.

Festivalul Bucovina Rock Castle se va desfăşura, în perioada 24 – 26 august 2018, în şanţul de apărare al Cetăţii de Scaun a Sucevei. Printre invitaţi se numără formaţiile: Primordial (Irlanda), 1000mods (Grecia), De Staat (Olanda), Jinjer (Ucraina), DorDeDuh, Luna Amară, Dirty Shirt, Robin and The Backstabbers, Gray Matters, 9 Ani Lumină, Toy Machines şi RoadKillSoda.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *