Bun, vreți să vă enervați un pic?

Știți că am făcut sesizări în legătură cu panourile bunicuței bisexuale la politie, primărie și Direcția Generală de Asistență a Copilului. Și la cele de sector și la cele generale.

Primele două instituții mi-au răspuns și v-am împărtășit ce au zis. Încă așteptăm și eventuale sancțiuni. O singura instituție încă nu dăduse niciun semn, cea care poate că ar fi fost îndreptățită chiar să se autosesizeze. Sunt convins că are în atribuții chiar protecția copiilor, nu?

Hai să vedem ce a avut de zis ieri în răspunsul oficial trimis mie:

Departamentul de Comunicare – Direcția Strategii de Comunicare din cadrul DGASP.

<Stimate domn,

Referitor la sesizarea dvs vă informăm ca DGASP Sector 6 realizează masuri de asistenta socială în domeniul protecției copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor vârstnice, persoanelor cu handicap și a oricăror persoane aflate în nevoie din sectorul 6.

Panourile la care faceți referire aparțin Asociației „European Association for Social inovation”, fac parte din campania Best4olderLGBT care se desfășoară în 6 tari europene și este finanțat de programul european „Drepturi, egalitate, cetățenie”.

Între timp, la nivelul sectorului 6, panourile au fost scoase de pe domeniul public, întrucât au fost amplasate ilegal.

Cu stimă,
Director general Gabriela Schmutzer.>

Acum va întreb eu pe voi, doar eu am senzația că oamenii ăștia de la protecția socială parcă sunt deranjați de dispariția panourilor? Cumva zici că parcă ei știau de ele și că ne-am trezit noi să ne opunem unui așa frumos program european.

Autor: Paul Andrei, https://www.facebook.com/paulandrei.ro/posts/1587306194782460