Selectați pagina

Prostituatele de la Fundaţia Scelles

Prostituatele de la Fundaţia Scelles

Astăzi UNIMEDIA dă publicităţii o ştire oripilantă precum că 70% dintre moldovence sunt prostituate. Este foarte interesant de găsit persoanele care au făcut acest studiu şi au răspîndit această măgărie în presa internaţională şi să fie acţionaţi la CEDO pentru asemenea ofensă adusă ţării noastre. Ofensă adusă, mamelor, surorilor, soţiilor noastre. Nu sunt prezentate nici un indiciu cînd a fost efectuat studiul, ce date au stat la bază, nu se spune despre metodologie, nici eşantioane nimic… Ce e uimitor, este că majoritatea posturilor TV au tirajat ştirea ca de obicei cu titluri “Şocant” sau “Scandalos”. Şi nimeni nu l-a luat la puricat pe respectivul Yves Charpenel. Chiar nu-şi dau seama că prin promovarea unei astfel de ştiri ei îşi declină propriile mame şi surori? Ar trebui să reacţioneze şi autorităţile, în acest caz să ceară scuze publice şi dezminţiri în aceleaşi media unde le-au promovat. (AFP).

După nenumăratele comentarii înjurioase la adresa UNIMEDIA, văd că au cedat şi au modificat titlul. Toţi încearcă să scuipe în acest popor prin rapoartele lor de 3 “kapişi”. Ba că suntem alcoolici, acum cu prostituatele… Spre deosebire de Europa, în Moldova nu există mizeria care există în Franţa sau Olanda chiar în ochii copiilor cu renumitelel lor străzi. Iar prostituţia la noi este condamnată de societate, deşi văd că se străduiesc ăştia să ne înveţe copii că asta poate fi o profesie bine plătită ca la ei. Cît se poate să răbdăm mizeriile lor?

Aşa arată femeia din Moldova!

simplitate si naturalete

Autor: Cezar Salagor

1 Comentariu

 1. SOLONARU ION

  Pentru a discrimina Republica Moldova se folosesc diferite mijloace, ca în bancul cela:
  La o adunare cineva din sală strigă:
  -Candidatul la cutare post are trei fete şi toate-s curve.
  la care după adunare candidatul dat îi zice celui din sală că el nu are trei fete ci trei băieţi, dar cel ce a strigat îi răspunde:
  – aceasta sî le-o dovedeşi celor din sală.
  Sau vorba ceia:
  -Un nebun aruncă piatra în fîntînă, iar zece deştepţi nu pot să o scoată

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке