Selectați pagina

Propunere surpinzătoare venită din Israel: Avem nevoie de formarea unei Organizații a religiilor unite, condusă de Papa Francisc

Propunere surpinzătoare venită din Israel: Avem nevoie de formarea unei Organizații a religiilor unite, condusă de Papa Francisc

Notă: Amintim că părintele Justin Pârvu, în urmă cu cațiva ani: „antihristul va fi înscăunat la Ierusalim”. Faceți voi legătura cu ce se întâmplă acum.

Fostul președinte israelian Shimon Peres a declarat, în timpul vizitei sale la Vatican, că a propus crearea unui ”ONU al religiilor”, ținând cont de ineficiența actualei Organizații a Națiunilor Unite, transmite AFP.

”Azi, războaiele izbucnesc în primul rând folosind pretexte religioase. Ne confruntăm cu sute și mii de organizații teroriste, care pretind că ucid în numele lui Dumnezeu”, a declarat Peres, 91 de ani, într-un interviu pentru revista Famiglia Cristiana.

”Pentru a lupta împotriva acestor derive avem ONU. Este o instituție politică, care nu are nici armele de care dispun națiunile, nici convingerea pe care o presupune religia”, spune fostul preşedinte israelian. ”Prin urmare, ținând cont de fapul că ONU este depășit, avem nevoie de o Organizație a religiilor unite, un ONU al religiilor. Ar fi cel mai bun mod de a ne opune teroriștilor care ucid în numele credinței”, a spus Peres.

El a declarat că îl vede în fruntea noii organizații pe actualul Papă Francisc, considerând că, ”poate pentru prima dată în istorie”, Papa este respectat și de adepții altor religii. ”Poate că este singurul lider respectat”, a completat Peres.

Sursa: cotidianul.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. Radu Humor

  Spurcaţii îştia vor să facă acum toate jocurile pentru că au un Papă lapte !
  Pe care-l manevrează cum vor ei !
  Pariem că dacă le reuşeşte mârşăvia, în doi ani papei îi ia locul un rabin ?!
  Siktir !

  Răspuns
 2. Ecaterina

  Adevărul este că Peres face pe el și are nevoie să fie ținut de mână când se duce la toaletă. Acolo, într-adevăr, doar „papa„ este șef.

  „Arme și convingeri?”

  „care nu are nici armele de care dispun națiunile, nici convingerea pe care o presupune religia” – iaca brâul. Armele care îl deranjează pe acest individ sunt Dumnezeu (care le tot dă palme în ceafă), Neamul (pe care tot încearcă să îl amestece) și Țara (care are în continuare granițele la locul lor), iar „convingerea” (ne ia pe ocolite ca să nu fie huiduit) de care vorbește este de fapt chiar CREDINȚA noastră în Dumnezeu, iubirea noastră față de EL. Pe Dumnezeu nu îl vor putea desființa NICIODATĂ. Amestecul forțat al popoarelor, de aceea se face, ca să elimine popoarele/neamurile și implicit granițele. Să facă o ciorbă în culorile curcubeului, iar toți cei adunați în troaca lor să plângă de fericire. Nefericitului îi lipsește tare mult ADULAȚIA unor sclavi. După cum zicea și un mason în direct la Nufărul Trinitas, făcând reclamă la un eveniment masonic: „cea mai puternică forță este ADMIRAȚIA”. (!!) Cred că vă dați seama ce disperați sunt după „admirație și adulație”. Este practic oxigenul lor fără de care ar fi morți. Habar nu au acești nefericiți că ceasul lor a sunat demult și ei deja sunt zombi.

  Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluiește-ne pe noi. Amin.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *