Selectați pagina

Propagandă și îndoctrinare flagrantă a copiilor cu erori științifice privitor avortul

Propagandă și îndoctrinare flagrantă a copiilor cu erori științifice privitor avortul

Un videoclip șocant de 8 min. a fost postat pe 28 Decembrie de către Cut HiHo brand, având-o ca protagonistă pe Amelia Bonow, feministă și fondatoare a mișcarii „Strigă-ți avortul”. Materialul abundă de minciuni și afirmații pseudoștiințifice și o arată pe aceasta lăudându-se cu propriul avort în fața unor copii.

https://www.facebook.com/KidsMeet/videos/348359699281510/

Bonow spune copiilor că o procedură de avort „suge sarcina”, comparându-i gravitatea cu cea a unei programări la dentist: „Te duci la doctor și îți pun un pai mic în cervix apoi în uter, iar apoi îți sug sarcina. A fost ca o programare la un dentist de doi bani sau ceva asemănător”.

Întrebată cu privire la circumstanțele avortului, Bonow a invocat lipsa prezervativului, așa că ea și cu prietenul ei au decis să „o ia pe scurtătură”. Referitor la justificarea avortului prin această „neglijență”, când ar fi fost și soluția de naște copilul și a-l da spre adopție, Bonow își motivează decizia prin aceea că „nu poate fi forțată să creeze viață, deoarece s-ar simți ca și cum ar pierde controlul asupra propriei vieți”. Ea încadrează, de asemenea, uciderea nenăscutului în termeni religioși, numind-o parte a „planului lui Dumnezeu”.

De asemenea, referitor la începerea momentului vieții, în opinia lui Bonow aceasta „începe când o persoană naște copilul, deși unii cred că viața începe de la concepție”. „Dezbaterea” pe această temă se soluționează cu afirmațiile puse în gura copiilor. „Fetusul nenăscut nu este tocmai un om”, spune una din fete, iar unul din băieți face comparția copilului din uter cu un „castravete de mare, care nu gândește, ci doar trăiește”

În încheiere Bonow își explică activismul pro avort și faptul că a trebuit „să își strige avortul” spunând că nu a fost mulțumită de mișcarea pro-avort.

Videoclipul, care a adunat aproape 780.000 de vizualizări pînă pe 31.12.2018, a fost catalogat de spectatori ca o propagandă și o îndoctrinare flagrantă a copiilor cu erori științifice.

Autor: Amanda Prestigiacomo, DailyWare

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке