Cor de copii: „Bunica mea e o scroafă poluantă”. Ideologia „Greta Thunberg” la TV

Momentul „artistic” a fost prezentat la televiziunea WDR. Durează un minut și jumătate și între timp a fost șters din mediateca televiziunii, din cauza uriașului scandal produs, relatează evz.ro

Corul, alcătuit numai din fetițe, este prezentat cu mândrie de un crainic de la WDR, filiala din zona Germaniei de Vest a ARD, având sediul la Köln: „Știu să cânte și știu să fie curajoase”.

Apoi fetițele își încep cântecelul sinistru:

„Bunica conduce un motor în coteț. Consumă 1000 de litri de benzină super pe lună. Bunica este o scroafă bătrână și poluantă.”

Cântecelul continuă astfel:

„Bunica merge la doctor cu un 4×4 și calcă doi bunici cu cadru de mers. Bunica este o scroafă bătrână și poluantă.”

Iar fetițele atacă apoi comportamentul alimentar al bunicuței:

„Bunica își frige în fiecare zi câte un cotlet, un cotlet, un cotlet. Carnea costă mai nimic. Bunica este o scroafă bătrână și poluantă.”

https://twitter.com/marioderheide/status/1210620994651598849

La sfârșitul cântecelului, drăgălașele cântărețe fixează camera cu o privire amenințătoare și spun: „We will not let you go with this”. Adică „Nu vă vom lăsa să scăpați așa ușor”. Este una dintre frazele rostite de Greta Thunberg în discursul său de la tribuna ONU, din septembrie.

Ca și cum toate astea nu ar fi fost suficiente, după câteva zile un colaborator al postului WDR, Danny Holek, a scris pe Twitter, răspunzând celor indignați de cântecelul micilor activiste:

„Bunica voastră nu este doar o #Umweltsau (scroafă poluantă). Ci o #Nazisau (scroafă nazistă).”