Selectați pagina

Proorociile Sfintei Pelaghia de la Reazani despre vremurile dinaintea venirii lui antihrist, despre învierea Sf. Serafim de Sarov

Proorociile Sfintei Pelaghia de la Reazani despre vremurile dinaintea venirii lui antihrist, despre învierea Sf. Serafim de Sarov

“Majoritatea clerului dorește să creeze o biserică aparte, conform rațiunii omenești, pentru a nu preaslăvi pe Hristosul ceresc! Întâistătătorii nu vor să-l slăvească pe Împăratul Legitim! Aceasta este o abatere de la aşezămintele Duhului Sfânt, care nu va fi iertată în veci! Preoții înșiși și-au încălcat jurământul ca să nu-l slujească pe Împărat și să învețe norodul! Oare clerul nu știe că nu se poate să facă acest lucru? Ei știu, dar fac asta în mod deliberat.

Marii preoți (arhiereii, cu ajutorul proprietarilor de moşii, l-au răsturnat pe Țar. Pentru aceasta au suferit: sânge, chin, moarte! Soarta lor de după mormânt este un focul veşnic! Spune-mi – nu-i adevărat? Adevărat! Preoțimea a tăiat timp îndelungat creanga pe care stătea și, prin urmare, o mare mulțime de clerici au primit chinuri groaznice și, în ciuda morții martirice, au mers în iad. La urma urmei, ei au eliberat tronul pământesc al Unsului lui Dumnezeu pentru antihrist.

Creștini, trageți concluzii …

Majoritatea clerului dorește să creeze o biserică aparte, conform rațiunii omenești, pentru a nu preaslăvi pe Hristosul ceresc! Întâistătătorii nu vor să-l slăvească pe Împăratul Legitim! Aceasta este o abatere de la aşezămintele Duhului Sfânt, care nu va fi iertată în veci! Preoții înșiși și-au încălcat jurământul ca să nu-l slujească pe Împărat și să învețe norodul! Oare clerul nu știe că nu se poate să facă acest lucru? Ei știu, dar fac asta în mod deliberat.

Preoțimea de dinaintea venirii lui antihrist va pieri aproape în întregime – în focul veșnic! La Arie, pântecele i-a crăpat și intestinele i-au căzut – la rugăciunea Sfântului Atanasie cel Mare. Iată ce rugător înaintea lui Dumnezeu! Dar clerul actual – de la tineri la bătrâni – doar îl așteaptă pe antihrist, să se păgubească pe ei înșiși și pe norod. Clerul se înalță cu mintea, dar în ce abis merge? E destul să se smerească și să-L slăvească pe Împăratul Cerului și pe Unşii Săi – totul va reveni la locul său (din cap în picioare) și va fi viața – lapte şi miere!

Cuvioasa a spus că puteți să salvați Rusia de antihrist, că totul este în mâinile patriarhului și a arhiereilor, dar ei sunt pentru conducătorii cei fără de Dumnezeu!

Vrăjitorii ne-au omorât pe Țarul și au luat puterea asupra noastră,  sunt deghizați: nemți; polonezi, ruși au capturat toată bogăția Rusiei pentru a sufoca poporul ortodox, pentru a distruge Biserica!

Toți vor fi încrezuți de învierea Sfântului Serafim. Da, cu adevărat, acesta este starețul care s-a dedicat lui Dumnezeu pe acest pământ, în acestare loc! Acesta va fi un miracol mondial. Din Sarov, Serafim va merge pe  jos la mănăstirea Diveevo. El va fi însoțit de ultimul suveran cu o preoțime regală și o mulțime de popor. Pe drumul către Diveevo, Cuviosul va face multe minuni, și în Diveevo! El va denunța clerul pentru trădare, va predica pocăința întregii lumi …

Sf. Serafim de Sarov va explica întreaga istorie, va spune totul și va denunța păstorii, ca unor bebeluși, le va arăta cum să-şi facă corect cruce și multe altele! Chiar și evreii vor crede în Sf. Serafim și prin el – în Domnul nostru Iisus Hristos. Imaginați-vă un soare  strălucind întregii lumi …

Cuviasa Pelaghia din Reazani mai spunea că episcopii Bisericii Ortodoxe Ruse se vor îndepărta de adevărurile credinței ortodoxe, nu vor crede profețiilor despre învierea Rusiei. Pentru demascarea acestora, Sf. Serafim de Sarov va fi înviat din morți.

După atâtea minuni dumnezeiești, clerul va fi devotat Domnului,  adică va învăța poporul să-l slujească pe Țar cu toată inima. Evreii care nu vor accepta pecetea vor emite legi crude cu privire la vrăjitorie, pe care ei înșiși o sprijină și vor distruge ei înșiși pe toți vrăjitorii!

Cuvioasa Pelaghia, înaintevăzătoarea , a prezis că antihristul va apărea în America. Şi întreaga lume se va pleca lui, cu excepția Bisericii Ortodoxe Împărătești  (țariste), care va fi mai întâi în Rusia. Și atunci Domnul va da micii sale turme  –  biruinţă asupra antihristului și a împărăției sale.

Crucea este puterea Țarilor…!  ”

Din cartea “Ungerea spre Împărăție. Care conducere este de la Dumnezeu “

Apărătorul Ortodox 

Sursa

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке