Selectați pagina

Proorocia Sfântului Serafim de Virița despre al III-lea Război Mondial, dezbinarea Rusiei și a altor popoare

Proorocia Sfântului Serafim de Virița despre al III-lea Război Mondial, dezbinarea Rusiei și a altor popoare

“Va veni vremea cand Rusia va fi sfasiata in bucati. La inceput, o vor imparti, iar apoi vor incepe sa jefuiasca bogatiile ei. Occidentul va concura in toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei rasariteana, pana la o vreme, in stapanirea Chinei. Extremul Orient il vor acapara in mainile lor japonezii, iar Siberia o vor lua chinezii, care vor veni in Rusia; se vor face casatorii mixte, iar in final, prin viclenie si perfidie, vor lua teritoriul Siberiei, pana la Urali. Cand China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite.

Multe tari se vor intoarce impotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzand o mare parte din pamanturile sale. Acesta este razboiul despre care spune Sfanta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea intregii omeniri. Oamenii vor intelege ca nu se poate trai asa pe mai departe, fiindca tot ce este viu va pieri, si vor alege un guvern unic, care va fi antecamera imparatiei lui Antihrist. Apoi vor incepe prigoanele asupra crestinilor; cand, in adancul Rusiei, vor iesi primele esaloane din orase trebuie sa se grabeasca cineva sa iasa intre primii, caci multi dintre cei ce vor ramane vor pieri.”

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. marele Păcătos

  o remarcă la această proorocie.

  să nu gândească cineva precum înşeală pokii că, când va apărea spurcatul pe scenă – atunci şi-i vom spune nu!

  fiind-că, dacă Sf.Serafim de Vâriţa (care la momentul de faţă este la mănăstirea din Diveevo, cinstit drept Sf.Cuv. Serafim de Sarov) a spus că mai întâi al 3-lea mondial şi apoi prigoana fizică împotriva creştinilor, să nu gândească cineva că va face faţă tot primindu-l pe mikea prin documente, fiindcă anume prin intermediul documentelor cu cip – se va pune pecetea.
  nu va anunţa nimeni, şi de la-nceput, pecetea nu va fi vizibilă cu ochiul liber!

  toţi sfinţii au zis – nici un act să nu primiţi!
  pericolul nu este doar în formalitatea lepădării pe hârtie, punând semnătura de bună voie, ci anume că la primirea actului de identitate (cartelă cu cip) şi se va pune pecetea, şi cel mai probabil pecetluirea va începe înainte de război.

  Răspuns
 2. CIP biometric

  CIP Implantat in piele produce CANCER al pielii, preotii ortodocsi au dreptate!

  CIP RFID are o radiatie mare si produce cancer la piele si sange, adica aduce MOARTEA! Duhovnicii acestia au dreptate

  CIP implantat in buletin, pasaport sau Carnet soferi poate de asemenea sa produca IRADIERE, deci moarte. Din nou au dreptate!

  CIP instalat in cartela de telefon, asemenea. Produce radiatii electro-magnetice, care duc creierul la insomnie

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *