Selectați pagina

Proorocia Cuviosului Kukşa al Odesei: Vă rog, staţi în credinţa ortodoxă până la ultima suflare şi vă veţi mântui

Proorocia Cuviosului Kukşa al Odesei: Vă rog, staţi în credinţa ortodoxă până la ultima suflare şi vă veţi mântui

Vă rog, staţi în credinţa ortodoxă până la ultima suflare şi vă veţi mântui

 Schiegumenul Kukşa al Odesei (1875 – 1964) a fost canonizat în anul 1994.

Nu peste mult timp va avea loc Soborul Ecumenic, numit „sfânt”. Însă acest Sobor, va fi cel de-al optulea, fiind o adunătură de necredincioşi. În cadrul lui toate credinţele se vor uni în una. Posturile vor fi anulate, călugăria – anulată, călugărilor şi episcopilor li se va permite să se căsătorească, iar preoţilor – să se recăsătorească. Noi însă nu trebuie să acceptăm aceste schimbări. Stilul nou va fi introdus în toată Biserica Universală.

Fiţi vigilenţi! Străduiţi-vă să mergeţi la Bisericile lui Dumnezeu acum, cât ele încă sunt ale noastre. Va veni timpul când nu le vom mai putea frecventa. Numai cei aleşi vor înţelege ce se întâmplă. Pe oameni îi vor obliga să se ducă la biserică, însă nu va trebui să mergem într-acolo nici într-un caz. Vă rog, staţi în credinţa ortodoxă până la ultima suflare şi vă veţi mântui.

 Ziarul „Pravoslavnâi Simbirsk”, nr. 21–22, 1998

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

 1. Slava

  SI ASTA SE PREVEDE SA FIE ACUMA IN IUNIE 2013. AL 8-LEA SOBOR

  Răspuns
 2. Policarp

  Deci, conform proorociei Cuviosului Kukșa, după Sinodul al 8-lea nu vom mai putea frecventa bisericile noaste? Dar acum dacă le frecventăm oare nu avem părtășie cu cei care semnează documente în numele întregii Biserici și ne facem complici la trădare și la apostazie?

  Cu alte cuvinte, vreau să spun că deja e târziu, fărădelegea în sânul Bisericii oficiale se lucrează. Dar noi unde să ne refugiem? În catacombe? Cum să cunoaștem vremea când nu trebuie să mai călcăm în bisericile noastre splendide, împodobite și aurite?

  Răspuns
  • marele Pacatos

   nu avem, deoarece, precum sfintii ne-au explicat, fiecare isi va purta grija de sufletul sau, respectiv si aici, sa ne vedem de pacatele noastre, sa nu facem dezbinare ca prilej de schisma celor mandri, ci sa fim ca niste oi care asculta de Pastorul ce-si pune sufletul pentru oaia din turma sa.
   Si daca Hristos Dumnezeu a dat porunca pina la soborul spurcatilor sa mergem la sf biserici, dupa sobor sa mergem numail la antiecumenisti, restul va fi adunatura de spurcati
   Deja de azi de facut schisma, chiar si cu episcop este egal cu tradare.
   Trebuie de luptat pentru curatia ortodoxie in launtrul bisericii, iar nu in afara, si lupta trebuie sa fie prin rugaciune cu marturisire.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *