Notă: Dragi frați și surori întru Hristos! Astfel, sistemul unic de plăți digitale antihristic începe să funcționeze în regim de testare. Mulți oameni înțeleg că, în cele din urmă, acest lucru va duce omenirea la sclavie electronică totală, deoarece nu vor mai exista bani lichizi, iar banii digitali vor fi controlaţi de Antihrist, respectiv blocaţi sau scoţi de pe cont în orice moment.

Așadar, pentru a forța țările și popoarele să treacă la noile șine, slujitorii diavolului vor crea o serie de diversiuni catastrofale la scară globală. Fie ca Dumnezeu să le interzică și să le răsplătească după faptele lor!

PROIECT ANTIHRISTIC… Banii lichizi vor dispărea în curând. A apărut sistemul unic de plăți digitale la nivel mondial

PROIECT ANTIHRISTIC… Banii lichizi vor dispărea în curând. A apărut sistemul unic de plăți digitale la nivel mondial

Cităm o noutate apărută pe finance.yahoo.com: Rețeaua universală de plăți digitale (Universal Digital Payments Network – UDPN) a fost lansată în cadrul Forumului Economic Mondial pentru a permite interoperabilitatea între monedele stabile reglementate și monedele digitale ale băncilor centrale (CBDC).

UDPN este un „proiect avansat de plăți în monedă digitală” care „poate reduce costul plăților digitale și poate accelera adoptarea de către bănci și întreprinderi de toate dimensiunile„.

Rețeaua de plăți a fost dezvoltată în ultimii doi ani de Red Date Technology, o companie de infrastructură cloud descentralizată, furnizorul de soluții IT GFT, TOKO și DLA Piper.

Red Date Technology este, de asemenea, dezvoltatorul rețelei de servicii bazate pe blockchain (BSN), rețeaua blockchain susținută de guvernul chinez. De atunci, inițiativa s-a extins peste hotare prin colaborarea cu întreprinderi globale într-o versiune internațională a rețelei BSN Spartan.

Scopul UDPN este de a explora o potențială alternativă la sistemele de plată existente, permițând interoperabilitatea”, a declarat Marika Lulay, CEO al GFT. „Abordarea descentralizată și amploarea geografică a firmelor participante, combinate cu soluția tehnologică avansată implementată pentru aceste teste, disting această rețea.”

UDPN permite, de asemenea, ca sistemele IT ale întreprinderilor să permită utilizarea diferitelor monede digitale. În această lună, mai multe bănci din întreaga lume vor lua parte la un proces de testare a conceptului de utilizare (POC) pentru a demonstra modul în care UDPN va integra monedele digitale în operațiunile de zi cu zi, în operațiunile bancare și în plăți.

În cadrul primelor două POC, cele două bănci vor testa capacitățile de transfer transfrontalier și de swap ale monedei digitale a UDPN, precum și modul în care instituțiile financiare pot efectua transferuri anonime de Stablecoin folosind funcția „move rule”. La prima vedere, vestea creării unei noi rețele financiare digitale ar trebui să îi intereseze doar pe cei care se ocupă cu astfel de lucruri, dar există două puncte cheie în această știre:

a) UDPN este lansată de către WEF;
b) UDPN este o modalitate foarte UNIVERSALĂ de plată nouă, care leagă diferite tipuri de monede. Puteți citi despre toate acestea în detaliu aici: https://www.paymentscardsandmobile.com/the-universal-digital-payments-network-launches-at-wef/

Sursa: https://finance.yahoo.com/news/universal-digital-payments-network-stablecoins-110432011.html

Ce sunt banii CBDC și cum se raportează la corpul dumneavoastră.

Notă: Dragi frați și surori în Hristos! Sistemul financiar modern este în plină expansiune. O nouă monedă digitală a fost deja anunțată și este programată să fie introdusă în primăvara anului 2023. Nu vă lăsați păcăliți. Și pentru aceasta, studiați analizele și studiile care oferă o înțelegere clară a intenției satanice a introducerii lor. Cine are minte, să înțeleagă!