☦️ În prima mărturie a domnului Ap. Simoglou, Alexandroupolis, acesta afirmă:

În timpul uneia dintre vizitele noastre la Bunicuțul și fără să-l întrebăm, ne-a spus deodată: „A venit timpul să luăm înapoi Constantinopolul, va redeveni grecesc!”. Când l-am întrebat când se va întâmpla acest lucru, mi-a răspuns: „În curând. Foarte curând în zilele noastre”. L-am întrebat din nou: „Când? Dați-ne o dată”. Răspunsul său a fost: „Ah! Toate și toate datele nu, nu. Planul lui Dumnezeu este acesta, dar nu și date”. El ne-a mai spus că mai întâi se va întâmpla ceva care va îngenunchea America. Aceasta va înceta să mai fie o superputere. Rusia va fi o superputere și atunci se vor întâmpla evenimente. Ne-a mai spus: „Toți cei care sunteți aici (eram nouă de vârste diferite) veți merge în Oraș (Constantinopol – Istanbul) și va fi grecesc. Dar eu nu voi reuși. Voi fi plecat în rai!!!”

𝑆𝑢𝑟𝑠𝑎: 𝑃𝑎̆𝑟𝑖𝑛𝑡𝑒𝑙𝑒 𝐼𝑜𝑎𝑛𝑛𝑖𝑠 𝐾𝑎𝑙𝑎𝑖𝑑𝑖𝑠 (1925 – 2009), 𝑝𝑎𝑔 141-142

Profețiile Starețului Ioan Kalaidis despre dezastrele naturale din SUA, cucerirea Constantinopolului (Istanbul) și buletinul biometric

Profețiile Starețului Ioan Kalaidis despre dezastrele naturale din SUA, cucerirea Constantinopolului (Istanbul) și buletinul biometric

☦️ În cea de-a doua mărturie a domnului Miltiadis Cesmetzi, un profesor, se afirmă:

„În 2004, în timpul a două vizite pe care i le-am făcut părintelui Ioan, acesta ne-a vorbit despre Istanbul. El ne-a spus că atunci când l-a vizitat pe Hosios Părintele Paisios în mănăstirea Suroti, acesta i-a spus:

„Părinte Ioan, se apropie momentul în care vom cuceri Constantinopolul”.

Bunicuțul ne-a spus că :

„Rușii vor lua Constantinopolul și ni-l vor da nouă, pentru că vor crede că este în interesul lor. Acesta va fi precedat de un mare rău în America. Atunci europenii vor fi de acord ca rușii să ne dea orașul. Înaintea acestui mare rău din America, europenii nu vor consimți…”

𝑆𝑢𝑟𝑠𝑎: 𝑃𝑎̆𝑟𝑖𝑛𝑡𝑒𝑙𝑒 𝐼𝑜𝑎𝑛𝑛𝑖𝑠 𝐾𝑎𝑙𝑎𝑖𝑑𝑖𝑠 (1925 – 2009), 𝑝𝑎𝑔 141-142, 86

☦️

 Într-o altă mărturie a lui Anesti Mavrokefalos, acesta se referă la motivul pentru care SUA va îngenunchea:

„Chiar înainte de a muri ne-a menționat că anii asociați cu Constantinopolul sunt foarte aproape, că eu voi pleca spre Patria cerească, dar voi veți reuși, veți trăi să o vedeți. El a mai menționat că America va suferi un mare dezastru geologic-biologic (atacul arab) pentru devastarea pe care au provocat-o și pentru moartea nedreaptă a atâtor oameni nevinovați.”

𝑆𝑢𝑟𝑠𝑎: 𝑃𝑎̆𝑟𝑖𝑛𝑡𝑒𝑙𝑒 𝐼𝑜𝑎𝑛𝑛𝑖𝑠 𝐾𝑎𝑙𝑎𝑖𝑑𝑖𝑠 (1925 – 2009), 𝑝𝑎𝑔 120

☦️ „Copiii mei, plec, dar sunt foarte fericit, pentru că bunul Dumnezeu m-a ascultat, nu pe mine – „ultimul” care m-am rugat pentru această chestiune – ci mulți s-au rugat pentru această chestiune și Dumnezeu a dat îndurare…!

Să știi că atunci când va veni momentul în care vor da cartea de identitate [n.n. biometrică], nu vă grăbiți să o primiți!

Dumnezeu va interveni, evenimentele din Oraș vor avea loc și, împreună cu Grecia, (pentru că pentru Grecia acest har va fi făcut de Dumnezeu), vor fi salvate alte popoare care erau și ele pregătite să ia această identitate [n.n. digitală] și milioane de suflete nevinovate ar fi fost pierdute.”

☦️

 „Oricât am încercat să-l prind pe nepregătite, Părintele Ioan nu mi-a spus niciodată nimic despre data predării orașului (Constantinopolul). Am tot insistat și am încercat să-l surprind relaxat în momente nesperate, dar Harul impenetrabil nu-i permitea să îmi dezvăluie nimic relevant. După un timp, însă, am aflat, printr-o altă cunoștință, că i-a dezvăluit că „vom lua Orașul în anul în care Paștele cade pe 5 mai”! Paștele cade la această dată în 2024… Cine știe? Rămâne de văzut…”

☦️ „Într-o zi eram adunați la o sărbătoare a unui membru al familiei și preotul Ioan, îngrijorat, ne-a spus: „Ascultați cu atenție ceea ce am să vă spun și băgați-vă în cap: îmi pare rău că nu există om de valoare care să-și vadă copilul murind de foame și să nu primească această carte de identitate!”. Ne-a pus pe toți pe gânduri…

Timpul a trecut și după 6 luni, la o altă sărbătoare în care era adunată toată familia, ne-a spus cu bucurie de data aceasta: „Ascultați cu atenție ce am să vă spun și țineți minte: evenimentele de predare a orașului către greci vor împiedica eliberarea acestei cărți de identitate și astfel vor fi salvați mulți oameni și multe alte popoare care ar fi primit-o… Mulți, foarte mulți oameni s-au rugat în această privință – eu sunt ultimul – și Dumnezeu a răspuns rugăciunii noastre! Ne vor ajunge din urmă și vor face evenimentele din Oraș (Constantinopol) pentru a ne salva de la ID! [n.n. identificarea digitală]”.

☦️

 „În 2009, cu șase luni înainte ca el să moară, am primit un pont că turcii sunt pe cale să ne atace. I-am spus părintelui Ioan, iar el a zâmbit și mi-a spus: „Nu-ți fie frică de turci! Ei vor face mult rău… Țineți bine minte acest lucru și băgați-l în minte: Nu vă fie frică de turci!”.