Selectați pagina

Dezvăluiri ŞOCANTE: Mai mult de 80% din produsele importate în Rusia din SUA PREZINTĂ PERICOL pentru populație

Dezvăluiri ŞOCANTE: Mai mult de 80% din produsele importate în Rusia din SUA PREZINTĂ PERICOL pentru populație

Un alt mesaj video al fostului ofițer al serviciilor de informații din America, Edward Snowden, a șocat publicul rus. Mai mult de 80% din produsele, bunurile, îngrășămintele și medicamentele importate în Rusia din SUA PREZINTĂ PERICOL pentru populație, relatează ecology.md.

„Rușii nu știu că cea mai mare parte din ceea ce mănîncă a fost demult infectată…”.

După cum se știe, Rusiei i-au fost impuse diferite sancțiuni, dar din anumite motive embargoul alimentar nu se aplică și împotriva importului din Statele Unite a produselor din carne și pește, produse agricole, diverse tipuri de bunuri populare: gustări, băuturi răcoritoare. Nemaivorbind despre semifabricatele pentru restaurantele fast-food, a căror popularitate este foarte ridicată în rîndul cetățenilor ruși, în special în rîndul copiilor și tineretului.

Potrivit lui Snowden, toate produsele și semifabricatele importate în Rusia din SUA și aliații lor, conțin o „bombă cu efect întîrziat” – un gen special de paraziți crescuți în laboratoarele serviciilor speciale americane.

Snowden: „La prima vedere, acest lucru pare ridicol. Dar în America au fost efectuate studii de anvergură asupra efectelor distructive ale paraziților asupra organismului omului.

Acesta este un biomaterial periculos, al cărui principal scop este de a „devora” literalmente și de a distruge omul din interior!”

Nu le confundați cu cele mai simple specii, cum ar fi ascaridele sau viermii.

Acestea sînt micro-specii deosebite, special crescute. Odată ajunși în organismului omului, acești paraziți migrează prin corp. Adesea, acumulările de paraziți într-un anumit organ sînt detectate numai după deschidere.

Cel mai bun mediu pentru habitatul, reproducerea și funcțiile lor vitale este ficatul uman, țesutul muscular, globurile oculare și, desigur, creierul, unde paraziții ajung în timp de 10-12 ani. Acesta este un grad extrem de infecție, după care omul nu se va mai putea vindeca. Distrugerea organismului are loc lent, omul nici nu are timp să simtă acest lucru.

Rezultatul fatal apare în 9 cazuri din 10.

La întrebarea de ce nimeni nu a ridicat anterior alarma în acest sens, Snowden a dat un răspuns convingător:

“Vă voi oferi cîteva fapte. Să analizăm statisticile mortalității din Rusia. În 87% din cazuri, principalul motiv este hemoragia intracerebrală, cu alte cuvinte, accident vascular cerebral. Este o coincidență?

În ultimii 20 de ani, această boală a ajuns pe primul loc printre cauzele mortalității populației ruse. Medicii pun această diagnoză în cazul oricărei disfuncții cerebrale. Dar ceea ce a provocat cu adevărat moartea, nimeni nu va ști niciodată, deoarece în acest caz, de cele mai multe ori, nici măcar nu se efectuează autopsia. Omul este fie o legumă, fie un cadavru”.

„Primele simptome cele mai frecvente sînt: oboseală, slăbiciune, dureri de cap, tulburări de somn”.

„Ne-am obișnuit să dăm vina pe orice: furtuni magnetice, hipertensiune, stresuri. Doar că noi nu bănuim că în organism a fost deja declanșat mecanismul de distrugere”, spune Snowden.

Există mai multe moduri de infecție. Principalele sînt restaurantele fast-food, băuturile carbogazoase populare.

Un pericol deosebit este alimentația sportivă, suplimentele biologice, medicamentele și vaccinurile – infecția prin ele apare în 100% din cazuri.

Sectorul agricol din Rusiei a fost amenințat și el.

ceastă declarație a provocat șoc în rîndul reprezentanților Rosselkhoznadzor. Cea mai mare parte a îngrășămintelor utilizate este cumpărată din Statele Unite. Acestea, de asemenea, s-au dovedit a fi infectate cu ouă ale unor paraziți letali. Fermierii fertilizează solul cu ei, prelucrează legumele și fructele.

Snowden: „Lupta cu acest fenomen este inutilă. Mecanismul a fost deja pornit. America înțelege eșecul acțiunilor sale pe arena politică și este gata să folosească orice metode pentru a îngenunchea măcar cumva Rusia. S-o distrugă din interior în sensul direct al cuvîntului!

Are loc un război invizibil. De aceea, îndemn toți cetățenii Rusiei să fie vigilenți!”.

Sursa: https://zen.yandex.ru/media/id/5d0dbfc5a346fd00affa6a9a/ssha-davno-traviat-rossiian-biologicheskim-orujiem–novoe-otkrovenie-edvarda-snoudena-5d10c0b5278e6f00af96be5a

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii