Selectați pagina

Procuratura din Torino a deschis oficial o anchetă privind vaccinurile comercializate în Italia: Se cere să se spună care sunt efectele combinării a șase vaccinuri pentru sănătatea omului

Procuratura din Torino a deschis oficial o anchetă privind vaccinurile comercializate în Italia: Se cere să se spună care sunt  efectele combinării a șase vaccinuri pentru sănătatea omului

Decizia magistraților vine în urma unei plângeri trimise de către Codacons, o organizație care reunește asociațiile pentru apărarea mediului înconjurător și a consumatorilor, în care se cere să se spună cu exactitate care sunt efectele combinării a șase vaccinuri pentru sănătatea omului.

Testele de laborator realizate de doi specialiști în nanotehnologie, Antonietta Gatti și Stefano Montanari, pe 44 de vaccinuri, arată că în urma analizării vaccinurilor hexavalente produse de compania Glaxo, și care în Italia sunt obligatorii, „s-a constat o contaminare cu micro și nanoparticule”. Studiul celor doi specialiști a fost publicat în revista International Journal of Vaccines and Vaccination.

„În interiorul produsului am identificat, în toate cele 20 de cazuri, particule foarte mici de aliaje metalice, care nu sunt compatibile cu corpul uman și nu sunt degradabile. Nanoparticule care nu au legătură cu ingineria, și care sugerează că au fost puse intenționat”, declara Stefano Montanari, cunoscut în Italia pentru studiile sale asupra vaccinurilor.

Potrivit expertului, companiile farmaceutice au păcătuit pentru că nu au făcut nimic pentru a preveni ca aceste particule să ajungă în vaccinuri.

Orice persoană care are noțiuni de nanopatologie știe că a injecta pulberi anorganice, non-biodegradabile și non biocompatibile poate constitui factorul declanșator pentru o serie de boli, cum ar fi anumite forme de cancer sau boli neurologice.

Procuratura din Torino urmează să facă lumină asupra poveștii raportului confidențial al celor de la „Glaxo”, care, dintr-o eroare, a ajuns online. Documentul conține o listă cu multe efecte adverse ale vaccinului hexavalent, care nu au fost niciodată prezentata autorităților sanitare din Italia.

Surse:

www.lastampa.it/cronaca/2017/05/14/news/sostanze-non-segnalate-nel-vaccino-esavalente-indaga-la-procura-di-torino-1.34599712

ilsalvagente.it/2017/05/15/vaccini-la-procura-di-torino-indaga-per-la-presenza-di-sostanze-sospette/

codacons.it/vaccini-glaxo-per-il-pm-nessun-pericolo/

https://www.mdpi.com/journal/vaccines/special_issues/nanoparticle-based-vaccines

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *