Selectați pagina

Priviţi ca să nu fiţi apoi înşelaţi. Pe cer se întîmplă tot mai multe lucruri stranii. VIDEO

Priviţi ca să nu fiţi apoi înşelaţi. Pe cer se întîmplă tot mai multe lucruri stranii. VIDEO

Îi rugăm pe colegii din media, care doresc să preia acest material pentru publicare, să introducă pe site-urile lor în mod obligatoriu acest comentariu introductiv, care indică exclusivitatea asupra acestor informaţii (a textului în limba română, plus a clipurilor video, care au avut nevoie de timp îndelungat pentru a fi adunate)

Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos. Vă prezentăm aceste clipuri video şi fotografii cu diferite tipuri de fenomenii, OZN-uri ş.a. pentru a fi pregătiţi către faptul că mass-media mondială va începe să trîmbiţeze despre extratereştri, despre contactul cu aceştia, despre un posibil război cu ei ş.a. Să ştiţi că toate acestea vor fi minciună, un truc al diavolului şi al slugilor sale.

Nu există nici un fel de extratereştri, dar există draci, aşa precum ne-a preîntîmpinat sf. Gavriil Urghebadze: „Diavolul are 666 de capcane. În timpul antihristului oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare capcană a diavolului. Omenirea va cere ajutor extratereştrilor, neînţelegînd că după fire aceştia sunt diavoli.” Cine are ochi de văzut, să vadă!

Citiţi şi: În perioada vremurilor de pe urmă nu vă uitaţi la cer: aţi putea fi înşelaţi de minunile ce se vor petrece acolo – puteţi să greşiţi şi să vă pierdeţi.

Pe cer se întîmplă tot mai multe lucruri ciudate

Cu 10-15 ani în urmă cînd cineva undeva fotografia sau filma vre-un film despre fenomenele ciudate de pe cer, aceste informaţii erau instantaneu distribuite pe tot internetul, provicînd discuţii aprinse.

După ceva timp, în urmă cu aproximativ 5-7 ani, a existat o explozie de astfel de informatii, încît oamenii au început să creeze site-uri sau canale video aparte, dedicate acestor fenomene. Şi toate aceste surse de informatii se actualizau zilnic, din cauza că exista într-adevăr foarte multe de relatat.

După încă cîţiva ani, a avut loc o altă metamorfoză. Dacă înainte vreme informaţia era repetată de la o sursă la alta, mai apoi nu a afost nevoie de acest lucru căci astfel de informaţii existau din plin.

Cu toate acestea, în luna mai a acestui an, pe internet au nimerit foarte multe informaţii despre aceste fenomene, aşa încît nu are rost să scrii aparte despre fiecare fenomen.

Florida, 13 mai 2019. În clipul video e prezentat un „fulger”:

Suedia, 16 mai 2019:

Florida, mai 2019:

Vulcanul Popocatépetl, 14 mai 2019:

Crimeea, 17 mai 2019:

Următorul videoclip este cam vechi (Ecuador, 4 mai 2019), dar îl vom prezenta pentru comparaţie:

Marea Britanie, 20 mai:

Africa de Sud, mai 2019:

Alabama, 16 mai:

Arizona, SUA, 20 mai. Aici în imagini întîmplător a nimerit un obiect fără pilot, care se poate de analizat foarte bine în detalii dacă va fi mărit. Viteza obiectului e de ordinul cîtorva km/s, de aceea el se vede doar pe cîteva cadre:

Brazilia, 16 mai:

Algeria, mai 2019:

Thailanda, aprilie 2019:

Polonia, 22 mai. Acest clip pare a fi cel mai interesant OZN care e întîlnit de noi pe internet în ultimele luni:

Alabama, Sua, 21 mai:

India, 20 mai:

SUA, mai 2019:

India, 16 mai 2019:

Marea Britanie, 19 mai:

20 mai, regiune necunoscută:

Iată astfel de noutăţi interesante au avut loc în prima parte a lunii mai. Nu are rost să analizăm şi să încercăm să înţelegem fiecare videoclip în parte, deoarece acestea există în număr mare, iar între timp apar şi apar noi clipuri şi mai interesante.

Mai citiţi şi:

Pregătesc omenirea pentru o întîlnire cu dracii-extratereştri… VIDEO

În perioada vremurilor de pe urmă nu vă uitaţi la cer: aţi putea fi înşelaţi de minunile ce se vor petrece acolo – puteţi să greşiţi şi să vă pierdeţi.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке