Selectați pagina

Prințul Phillip: “Dacă m-aș reîncarna, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigaș care să reducă populația umană”

Prințul Phillip: “Dacă m-aș reîncarna, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigaș care să reducă populația umană”

„Dacă m-aș reîncarna, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigaș care să reducă populația umană”, spunea prințul Phillip al Marii Britanii, acum mort, la 99 de ani. Oricât de ciudată pare afirmația aceasta, cu care soțul Reginei Elisabeta a II-a va rămâne în istorie, ea este cât se poate de reală și a fost făcută pentru DPA în 1988.

Prințul Philip era membru al Grupului Bilderberg și, în ciuda vârstei lui înaintate, a fost surprins de jurnaliștii britanici la întâlnirile discrete ale organizației globaliste și în 2018 și în 2019.

Prințul Philip, și Regina Marii Britanii, acum o văduvă de 94 de ani, s-au vaccinat în ianuarie 2021. Consortul a fost spitalizat în februarie pentru o cauză neprecizată după ce i s-a făcut rău acuzând probleme miocardice. A stat patru săptămâni în spital, până la jumătatea lunii martie. Acum e mort. Dar nu mai trebuie să se reîncarneze pentru că virusul ucigaș este deja pe pământ.

BONUS VIDEO: O știre veche de la Antena 1 – cu mult înainte de plandemie – despre reducerea populației prin vaccinuri. Se exprimă: Prințul Philip, Bill Gates și David Rockefeller

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке