Selectați pagina

Prin noua iniţiativă a României de a impune acte biometrice se încalcă dreptul la intimitate a cetăţenilor UE

Prin noua iniţiativă a României de a impune acte biometrice se încalcă dreptul la intimitate a cetăţenilor UE

„Statul român, prin actuala preşedinţie a Uniunii Europene, se pregăteşte să declare pe toţi cetăţenii europeni, nu numai pe cei români, drept infractori prezumaţi.

Printr-o ciudată coincidenţă, una din primele măsuri propuse de reprezentanţii României la preşedinţia Uniunii Europene a fost introducerea de acte de identitate electronice obligatorii pentru toţi cetăţenii europeni, repetînd cu lux de amănunte atît motivele, cît şi soluţiile şi propunerile practice de acum 10 ani, de cînd acelaşi Stat Român s-a grăbit să-şi amprenteze cetăţenii care au nevoie de paşaport. Mai mult ca sigur, ar fi continuat aceeaşi măsură şi în cazul cărţilor de identitate, dacă reacţia creştinilor ortodocşi din România nu ar fi fost atît de fermă, sub călăuzirea Părintelui Stareţ Justin Pârvu.

În toate ţările din lume, prelevarea amprentelor personale este etapa obligatorie prin care trece orice infractor dovedit căruia i se face cazier penal. Obligativitatea prelevării amprentelor pentru obţinerea unui act de identitate minimal este echivalentă cu transformarea cetăţenilor care urmează să folosească respectivul act în infractori prezumaţi.

Rugăm pe toţi creştinii din această ţară şi din Uniunea Europeană care se pot implica şi opri această măsură dictatorială de control total la care bolşevicii nu au putut nici măcar să viseze, să depună toate eforturile opririi unei astfel de iniţiative, o dată pentru totdeauna.

Respectarea conştiinţei şi intimităţii cetăţenilor europeni înseamnă tratarea lor ca oameni liberi şi responsabil, nu ca infractori prezumaţi.

https://www.facebook.com/carmendanMAI/photos/a.1271466166211064/2332727413418262/

Autor: Mănăstirea Petru Vodă

Notă: Atenționăm cititorii că Mănăstirea Petru Vodă în prezent este în comuniune cu pseudo mitropolitul Teofan care a semnat documentele eretice ale sinodului tâlhăresc din Creta, iunie 2016. Amintim că Parintele Iustin Pârvu a avut o atitudine foarte fermă și împotriva ereziei ecumeniste și a ierarhilor trădători.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. alx

  “Acest cip foloseste si pentru a uni toate datele, profilul fizic si psihologic cat si banii. Banii fizici dispar, considerand ca sunt neigienici, incomozi si lipsiti de siguranta. In mintea cetateanului se implanteaza aceste idei:
  – cip = bani
  – cip = medicamente
  – fara cip = moarte.
  Combinate cu cipul, internetul si sistemul de monitorizare, vor fi baza controlului masiv. Informatia se inmagazineaza in locuri indepartate de cetatean, pentru a obtine controlul total al retelei. Internetul combinat cu cipul se transforma in BIG BROTHER.
  3. A treia manevra strategica:
  – prima faza…Razboaie regionale.
  Intre timp ce se produce colapsul economic si controlul absolut, izbucnesc razboaie regionale prin Orientul Apropiat,…Africa,…America Latina. Inceputul acestor conflicte pot avea originea in alt atentat sub falsa acuzatie ca si cel care a provocat caderea bursei si al colapsului economic sau initierea epidemiei daca se refera la un atac biologic. In aceasta faza marile puteri nu intra in conflict intre ele asa cum au facut in razboaiele din Coreea sau Afghanistan. Dupa mai multi ani de razboaie regionale si odata obtinut controlul total al populatiei, incepe marele razboi intre puteri. Marile mase de populatie, acum recrutate cu forta, sunt trimise la un razboi haotic si devastator. Sunt folosite arme nucleare tactice, chimice, biologice asupra marilor centre astfel sa elimine mare parte din populatia lumii.
  – faza a doua : Pacea. Razboiul se termina cand lideri coontrolati de elita se prezinta ca salvatori spirituali ai lumii si pacteaza o pace fundamentala intre toate natiunile. Te-au facut sa crezi ca nu esti diferit, ca nu trebuie sa iei decizii fara sa ceri permisul. Supravietuitorii, epuizati si supusi, accepta sistemul definitiv de unic guvern controlat de o elita intocabila si semidivina. Stapanii lumii au acum la cheremul lor masele de sclavi controlati cu ajutorul tehnologiei avansate, care nu se mai vor impotrivi niciodata. Durata intregului proces poate fi intre 10 si 30 de ani.
  Lumea noastra este la marginea sclaviei si a distrugerii. Ne conduc o elita de psihopati care nu au respect pentru viata omeneasca. Au in serviciul lor o armata de demoni si corupti, care sunt in stare de orice pentru a-si mentine statutul.
  O sa permitem ca acestia sa termine cu noi?…sau luptam pentru supravietuire!
  Daca vrem sa stopam planurile lor, avem patru obiective imediate.
  1. Sa convingem fortele de securitate ale statului sa protejeze populatia si sa nu slujeasca elitei.
  2. Sa atacam si sa denigram mediile de comunicatie vinovate de difuzarea minciunilor elitei.
  3. A urmari si pedepsi fara mila clasa politica care servesc acestor criminali, pe toti, sa aiba frica de cei multi pentru totdeauna.
  4. Sa evitam cu orice pret implantarea cipului care este mijlocul de control total.

  Ce poti face tu din punct de vedere personal?
  1. Informeaza maximum de persoane posibile despre planurile elitei
  2. Denunta manipulatiile mediilor de comunicatie, foloseste propriile lor medii.
  3. Dedicati o ora pe zi in lupta impotriva planurilor elitei
  4. Limpezesteti mintea de valorile false ce ti le-a implantat sistemul.
  5. Nu fi adeptul orb al vreunui lider oricat de bun pare, fii tu insuti liderul faptelor tale.
  6. Nu cadea in ura rasiala sau etnica care duc doar la diviziunea populatiei.
  7. Nu permite sa fii trimis in nici unul din razboaiele lor murdare, sau daca iei o arma sa fie contra lor.
  8. In acest moment toti guvernantii din lume sunt ilegali, de aceea nu te supune acestei autoritati putrefacte.

  NU TE SUPUNE!!!

  Te-au facut sa crezi ca esti un fir de nisip nesemnificativ, o simpla furnica in furnicarul omenesc, ca nu te poti apara, ca nu ai dreptul a judeca, sa nu spui ce gandesti, …ca nu ai nici o valoare…Te-au facut sa crezi ca nu poti duce o viata fericita, sa ai ce lasa in urma. …doar sa cumperi din magazinele lor.
  Cu trecerea prin viata sa nu poti lasa nici o urma, ca universului nu-i pasa ce ti se intampla. Ca nu esti decat o statistica, un numar simplu pe ecran usor de sters. Dar nu este adevarat. SI DACA ESTI CAPABIL DE IUBIRE SI LUPTA, ATUNCI SUFLETUL TAU FACE MAI MULT DECAT TOATE MINTILE LOR LA UN LOC. Sa nu ai nici o indoiala, traiesti cele mai importante momente din viata ta si o sa faci parte din momentul cel mai important al umanitatii. In acest schimb de era, tu decizi daca esti doar un simplu miel dus la abator sau te afli intre oamenii care au luptat pana la ultima rasuflare la eliberarea din sclavie a omenirii. A sosit momentul sa demonstrezi valoarea si curajul tau! Deschideti ochii si ciuliti urechile.”

  SAH MAT LA UMANITATE
  https://www.youtube.com/watch?v=YIGBD-n6n5o

  „ Totul cu faţa în spate, cu picioarele în sus; Doctorii distrug sănătatea; Juriştii distrug dreapta judecată; Universităţile distrug cunoaşterea; Guvernul distruge libertatea; (Guvernul nu există ca să slujescă pe popor, ci poporul există ca să slujească Guvernului şi puterilor pe care î-l controlează) Mass media distruge informaţia; Şi religia distruge spiritualitatea.” Michael Eliner

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *