Selectați pagina

Primăria Chișinău ignoră Crăciunul pe stil nou și anunță program de sărbătoare doar pe 31 decembrie și 7 ianuarie

Primăria Chișinău ignoră Crăciunul pe stil nou și anunță program de sărbătoare doar pe 31 decembrie și 7 ianuarie

Cităm ştirea apărută pe Radio Chişinău:

Deși e zi cu roșu în calendar, Primăria Chișinău ignoră Crăciunul pe stil nou și anunță program amplu de sărbătoare doar pe 31 decembrie și 7 ianuarie.

Astfel, autoritățile capitalei, condusă de un exponent al Partidului Socialiștilor de la guvernare, anunță un program special, desfășurat în Piața Marii Adunări Naționale, numai de Revelion, pe 31 decembrie, și de Crăciun pe stil vechi, pe 7 ianuarie.

Pe data de 25 decembrie, în centrul Chișinăului va fi la fel ca în alte zile, fără un concert special dedicat Crăciunului în acest an.

Potrivit unui comunicat oficial, în Scuarul Catedralei este deschis zilnic Târgul de Crăciun. Doar pe 31 decembrie, începând cu ora 19:00 este programat spectacolului-defileu: „Feerie de Revelion”, la care va fi prezent și interpretul Alexander Rybak, câștigătorul „Eurovision Song Contest 2009”.

Pe 7 ianuarie 2020, de Crăciunul pe stil vechi, de la ora 19.00 până la 23.00, în scuarul catedralei va fi organizat Spectacolul de Crăciun cu genericul „Creștini, Crăciunul a sosit!”.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *