Selectați pagina

PRIMA CATERALĂ A BORu PM a fost OCUPATĂ de SCHISMATICI, în timp ce mitropolitul Simeon de Viniţa se ruga la SOBORUL Mincinos din Kiev

PRIMA CATERALĂ A BORu PM a fost OCUPATĂ de SCHISMATICI, în timp ce mitropolitul Simeon de Viniţa se ruga la SOBORUL Mincinos din Kiev

În timp ce mitropolitul Simeon de Viniţa se ruga cu schismaticii la întrunirea satanică în catedrala Sofia din Kiev, oameni necunoscuţi au ocupat catedrala Schimbarea la Faţă care aparţine Bisericii Ucrainene Canonice din Viniţa. Acest lucru s-a întîmplat îndată după liturghia din dimineaţa de sîmbătă, 15 decembrie.

După cum a relatat Uniunea Jurnaliştilor Ortodocşi, citînd surse proprii, în dimineaţa zilei de 15 decembrie, în catedrala din Viniţa au intrat 20 de tineri de constituţie atletică şi au confiscat cheile tuturor camerelor complexului catedralei de la paznicul acesteea.

Aceştia au îndemnat reprezentanţilor Bisericii Ucrainene Canonice să îşi ia lucrurile şi să plece.

Reamintim că, administratorul eparhiei de Viniţa, mitropolitul Simeon, a fost singurul episcop care nu a semnat decizia Soborului ierarhilor Bisericii Ortodoxe Ucrainene Canonice. Mai tîrziu acesta a declarat că astfel el poate să devină conducătorul Bisericii Locale Unificate, la fel ca orice alt episcop care ar lua parte la “Soborul Unificator” (e vorba de soborul schismaticilor).

Mitropolitul Simeon de Viniţa, însoţit de blagocinul Dorotei (Markevich) al raionului Viniţa, şi de mitropolitul Alexandru (Drabinko) de Pereyaslav-Khmelnitsky și Vishnevsky, au sosit în Catedrala Sofia pentru a participa la “Soborul Unificator”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке