Selectați pagina

Prim-ministrul Chicu a discutat cu ambasadorul SUA despre intenţiile de privatizare a mai multor active publice ale statului

Prim-ministrul Chicu a discutat cu ambasadorul SUA despre intenţiile de privatizare a mai multor active publice ale statului

Prim-ministrul Chicu a avut o discuție cu E.S. Dereck J. Hogan, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al SUA în Republica Moldova.

Discuția a început cu un schimb de informații și opinii referitoare la evoluția situației economice și epidemiologice în ambele țări. A fost confirmată importanța mobilizării colective pentru a preveni răspândirea infecției și a educa deprinderi sociale noi.

Guvernul SUA oferă RM asistență multidimensională pentru modernizarea economiei și determinarea creșterii economice sustenabile, îmbunătățirea și eficientizarea procesului de guvernare, dezvoltarea agriculturii, susținerea întreprinderilor mici și mijlocii și multe altele.

Prim-ministrul a mulțumit poporului american pentru susținerea RM în procesul de modernizare a statului și economiei, dar și pentru transferul de cunoștințe și experiență.

Au fost discutate intențiile Guvernului de a scoate pentru privatizare mai multe active publice ale statului și lansată invitația de participare la acest proces a investitorilor americani.

Sursa: https://gov.md/ro/content/ion-chicu-avut-o-discutie-cu-es-dereck-j-hogan-ambasadorul-sua

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *