Selectați pagina

PRIETENIE CU DUŞMANII LUI HRISTOS ŞI A MAICII DOMNULUI… Episcopie apostată a Bisericii Ortodoxe Ruse

PRIETENIE CU DUŞMANII LUI HRISTOS ŞI A MAICII DOMNULUI… Episcopie apostată a Bisericii Ortodoxe Ruse

Notă: Sfînta Tradiţiei de pe Muntele Athos păstrează cuvinte importante ale Maicii Domnului, spuse unui pustnic, care trăia nu de parte de mănăstirea Zografu, cînd papistaşii se hotărîseră să o viziteze. Maica Domnului a avertizat despre venirea papistaşilor la mănăstirea Zografu.

Dar cel mai important sunt cuvintele Ei, prin care a caracterizat credinţă romano-catolică: “Construiţi mănăstiri pentru a avea unde să vă închideţi, căci catolicii urîtori de Dumnezeu vor ataca acest loc iubit de mine, şi toate acestea se vor întîmpla curînd”. În varianta greacă cuvintele Maicii Domnului sună mult mai exact şi mai clar: “Vrăjmaşii Mei şi duşmanii Fiului Meu”.

De aceea toate aceste îmbrăţişări şi sărutări sufletiste cu duşmanii Lui Hristos şi a Maicii Domnului ale patriarhului Chiril şi a episcopilor şi preoţilor învăţăţi de el, nu sunt decît vrăjmăştie împotriva Lui Dumnezeu! “Cine are urechi de auzit să audă!” (Matei 11, 15)

În data de 16 aprilie în Episcopia Kemerovo a avut loc întîlnirea dintre mitropolitul de Kemerovo cu noul ambasador al “Bisericii” Romano-Catolice din Rusia, “arhiepiscopul” Celestino Migliore.

În prima zi a vizitei, participanţii au participat la ceremonia de deschidere a capelei Sf. Iosif, şi de asemenea s-au întîlnit cu reprezentanţi ai administraţiei regionale Kemerovo. În cadrul întîlnirii, “arhiepiscopul” Celestino Migliore a menţionat: “Pentru Biserica Romano-Catolică este foarte importantă colaborarea cu Biserica Ortodoxă şi alte confesiuni. Papa Francisc, trimite pe această cale condoleanţe profunde în legătură cu tragedia din mall-ul din Kemerovo”.

În cadrul întîlnirii, Mitropolitul Aristarh şi “arhiepiscopul” Celestino au făcut schimb de cadouri şi s-au îndreptat către trapeza episcopiei pentru a discuta întrebări legate de cooperare.

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

Urmăritori / Pingbacks

  1. ganduri din ortodoxie - […] aparatorul.md: Notă: Sfînta Tradiţie de pe Muntele Athos păstrează cuvinte importante ale Maicii Domnului, spuse unui pustnic, care trăia…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.