Selectați pagina

Preşedintele SUA îndeamnă comunitatea ONU să respingă GLOBALIZAREA și să îmbrățișeze PATRIOTISMUL

Preşedintele SUA îndeamnă comunitatea ONU să respingă GLOBALIZAREA și să îmbrățișeze PATRIOTISMUL
Președintele Donald Trump a îndemnat națiunile să respingă globalizarea și să îmbrățișeze patriotismul, în discursul rostit marți de la tribuna Organizației Națiunilor Unite.
El a criticat „ideologia globalismului”, spunând că Statele Unite trebuie să se îndrepte spre patriotism și respectarea suveranității naționale.
„Respingem ideologia globalismului și îmbrățișăm doctrina patriotismului”, a spus Trump. „Statele Unite vor alege mereu independența în fața guvernanței globale, controlului și dominației. Statele Unite nu vă vor spune cum trebuie să trăiți, ori să munciți sau să vă rugați. Vă cerem în schimb doar să ne respectați suveranitatea”, a mai spus Trump.
Președintele amrerican a anunțat  de asemenea că SUA vor să-și limiteze contribuția la 25% din bugetul operațiunilor ONU de menținere a păcii.

„Ca parte a eforturile noastre de reformă (a ONU), le-am spus negociatorilor noștri că SUA nu vor mai plăti mai mult de 25% din bugetul operațiunilor de menținere a păcii’, (6,689 de miliarde de dolari, dintre care 28,5% plătite de Washington până acum), cu scopul de a încuraja alte țări să împartă această grea povară’, a spus Donald Trump.
El a anunțat de asemenea o revizuire a ajutorului acordat de SUA altor țări. „Statele Unite sunt cel mai mare donator de ajutor din lume. În viitor, vom oferi ajutor internațional numai celor care ne respectă și, sincer, prietenilor noștri„, a adăugat Trump.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. Gheorghe Grigore

    Trump tovarasul este lasat sa vina la putere pentru ca Globalizarea inventata de miliardarii din New York s-a intors impotriva lor, iar Partidul Comunist Chinez a ajuns sa-i devanseze pe acestia: au cumparat tari din Africa, Asia chiar si in Europa au cumparat Volvo in Suedia, porturile grecesti Pireu Salonic, Anglia etc, si au ajuns sa le puna in pericol interesele, si ce au nascocit globalistii? L-au lasat pe Trump sa vina la putere sa-i mature pe chinezi de pe glob, apoi or sa revina ei cu Soros-isme si globalisme, in noi mandate la Casa Alba. Trump a ajuns la putere cu acordul miliardarilor, masonilor din America, care din disperare l-au lasat sa vina la putere. Americanii vor Globalizare, dar vor globalizare Americana, nu chineza! Asta e toata diferenta. Nu e tot una ca America sa cucereasca planeta sau China. In momentul acesta China a devansat America cumparand tari intregi pe care le-a transformat in baze militare, insule ca Sri-Lanka, porturi si asa mai departe, plus dependenta economica. China si-a creat propriul sau FMI si Banca Mondiala, iar America a ajuns sclavul ei.

    Trump este o foarte mare sansa si pentru Moldova: Acum politicienii trebuie sa puna in discutie: interzicerea avorturilor, vaccinurilor aduse din alte tari( criminale), protectionismul economiei nationale, dezvoltarea relatiilor comerciale cu Asia, cu India, cu tarile arabe cu Rusia, cu Europa deopotriva, dezvoltarea exporturilor, a exporturilor si exporturilor! Doar daca produci vei putea sa te dezvolti.

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii