Selectați pagina

Președintele Google prezice dispariția internetului

Președintele Google prezice dispariția internetului

presedintele-googlePreședintele executiv al companiei Google, Eric Schmidt prezice dispariția internetului, în viitorul apropiat. El consideră că în curând vor apărea o mulțime de gadgeturi și diverse „ mașinării super-tehnologice”, astfel că nici nu vom observa sfârșitul erei internetului.

Președintele executiv al companiei Google consideră că în viitorul apropiat Internetul va dispărea.

„Răspund foarte simplu, Internetul va dispărea,” a declarat Schmidt, la forumul economic internațional de la Davos, la solicitarea de a comenta viitorul internetului.

„Vor exista atât de multe adrese IP, dispozitive, senzori, mașinării cu care interacționați, că ni ci nu veți observa nimic,” a explicat acesta, scrie rbc.ru.

„Va apărea o lume super personalizată, foarte și foarte interactivă. Ca și cum ați intra într-o cameră care este dinamică și cu permisiunea utilizatorului va fi posibilă interacțiunea cu tot ce se află în această cameră.” a precizat Eric Schmidt.

Acesta a mai spus că noile tehnologii vor crea noi locuri de muncă și nu a fost de acord cu faptul că noile tehnologii vor avea ca rezultat reducerea acestora.

Sheryl Sandberg, seful de operațiuni de la Facebook și Eric Schmidt consideră că internetul este cel mai important mijloc care oferă unui număr mare de oameni posibilitatea de a se exprima.

Sursa: agora.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *